Номинираната за Оскар актриса Мария Бакалова, която получи световно признание

...
Номинираната за Оскар актриса Мария Бакалова, която получи световно признание
Коментари Харесай

Мария Бакалова: Ако не бях актриса, щях да съм журналист

Номинираната за " Оскар " актриса Мария Бакалова, която получи международно самопризнание за своя гений, дойде у нас преди броени дни, особено, с цел да озари януарската корица на българското здравно издание - " Genica News ".

Тя даде и извънредно видео изявление пред Атанас Месечков, в което споделя за това по какъв начин ѝ се е отразила славата и дали се разхожда свободно, без това да буди необикновен интерес в близките: " Аз пребивавам в Лос Анджелис - един от минусите там е, че няма доста паркове. Движиш се най-вече с кола. Всички се движим в близост с маски и е мъчно някой да те разпознае. Хората са разбиращи. Нормално е с такава специалност да те разпознаят - споделят ти " здравей " и си пожелавате прекрасен ден ", споделя тя.

Звездата разкрива, че към този момент е направила и дебюта си като продуцент на филм. Лентата носи името " The Honeymoon " и следва да излезе на огромния екран през първите месеци на 2022 година Мария споделя искрено за своята работа като продуцент, като повдига завесата към новите си професионални планове и разкрива дали измежду участниците в продукцията ѝ има поканени български артисти. Оказва се, че първата номинирана за " Оскар " българка най-чистосърдечно е подготвена да отвори вратите на Холивуд за родните гении в областта на киното.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР