Ноемврийската астрологична прогноза не е толкова хаотична, колкото беше тази

...
Ноемврийската астрологична прогноза не е толкова хаотична, колкото беше тази
Коментари Харесай

Хаосът продължава: 3 планети са РЕТРОГРАДНИ през ноември

Ноемврийската астрологична прогноза не е толкоз безредна, колкото беше тази за октомври, само че въпреки всичко ще се случат някои астрологични събития, които сигурно ще ни " завъртят главите ". С ретроградния Марс, който към този момент се е развихрил изцяло, мотото на новия месец ще бъде да се движим постепенно и бавно, да опипваме почвата и да търсим изясненост в детайлите.

Но с изключение на Марс, още две планети ще бъдат ретроградни през ноември, само че защото са по-далече от Слънцето, въздействието им няма да се усеща толкоз мощно. Както към този момент казахме, цели 3 планети ще са ретроградни през този месец, само че звездата на шоуто несъмнено ще бъде Марс, тъй че се пригответе за доста размишления, изключително когато става въпрос за спорове, конфронтации и въобще за връзка.

Кои планети ще бъдат ретроградни през ноември 2022?

Общо 3 планети ще бъдат ретроградни този месец, само че две от тях са " външни планети ". Това са Уран и Нептун. Те са ретроградни по няколко месеца годишно, тъй че този интервал не е нищо извънредно з атях. Марс обаче, е единствената лична планета, която ще бъде ретроградна през ноември. Марс е назадничав един път на всеки 2 години, а това значи, че въздействието му ще бъде в действителност огромно.

Какво да чакаме от ретроградните планети през ноември 2022?

Марс, Уран и Нептун ще бъдат ретроградни през ноември, само че единствено Марс ще ни носи значими последици.

Вижте какви са те за всеки знак от зодиака тук:
 Как ретроградният Марс ще повлияе всяка зодия  Как ретроградният Марс ще повлияе всяка зодия  Как ретроградният Марс ще повлияе всяка зодия  Как ретроградният Марс ще повлияе всяка зодия
Марс е планетата, която ръководи действието, одобряването и устрема, и когато е назадничав, има наклонност да забавя нашите старания. В изменчивия въздушен знак Близнаци, Марс се интересува от предприемане на дейности, когато става въпрос за връзка, хрумвания и отзиви, само че е доста евентуално да се случат някои " ретроградни недоразумения ", в случай че приказваме за връзка.

Внимавайте по какъв начин употребявате думите си и типовете информация, която споделяте с другите.  Ретроградният Марс е добър миг да забавите темпото и да обмислите мненията и концепциите, които споделяте, с цел да сте сигурни, че няма да възникне някакво комплициране, а ще вървите напред.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР