НЛО изследовател казва, че е открил доказателства за древни извънземни

...
НЛО изследовател казва, че е открил доказателства за древни извънземни
Коментари Харесай

Има ли НЛО на дъното на Тихия океан?

НЛО откривател споделя, че е разкрил доказателства за антични извънземни на дъното на Тихия океан.

Изследователят Скот Уоринг показа откритието по-рано този месец. Уоринг има вяра, че кръговиден обект, който е разкрил край крайбрежията на Наска, Перу, до момента в който преглежда Гугъл Earth, в действителност е потопено НЛО.

Винаги е имало доста песимизъм по отношение на съществуването на извънземни. Някои учени считат, че извънземен живот съществува на планети, които занапред следва да открием. Други считат, че извънземни са посетили Земята, което е довело до масата „ наблюдения на НЛО “, за които се оповестява през годините. Има даже някои, които настояват, че октоподите са извънземни.

Независимо в какъв лагер попаднете, историята на това потопено НЛО несъмнено е завладяваща находка. НЛО, за което Уоринг заяви при започване на март, беше намерено, до момента в който той „ изследва “ Тихия океан благодарение на Гугъл Earth. Въпросният обект е мрачен кръг и може да се забележи край крайбрежията на Перу.

Уоринг счита, че обектът е НЛО с съвсем 5 благи широчина, ситуиран на дъното на океана. Той също по този начин има вяра, че по някакъв метод е директно обвързван с линиите Наска в Перу.

Тази връзка, споделя той, се ускорява заради близостта на потопеното НЛО до линиите.

Линиите Наска са група геоглифи в пустинята Наска. Археолозите от дълго време свързват линиите като вероятен опит за контакт с божества в небето. Други считат, че са били употребявани като точки за наблюдаване, свързани с космологията и астрономията. За страдание, защото те са толкоз остарели, може в никакъв случай да не разберем същинското им значение.

Уоринг има вяра, че божествата, с които хората в античната просвета на Наска са се опитвали да се свържат, може да са били извънземни. Разбира се, всичко е допустимо, само че няма солидни доказателства, които да удостоверяват това като факт.

Уоринг наподобява уверен, че обектът е потопено НЛО. В истинската си обява той написа: „ този диск на дъното на океана е 100% доказателство за антични извънземни и технологията просто седи там на дъното на океана “.

Докато мисълта за намиране на потопено НЛО в Тихия океан е задоволителна, с цел да развълнува всички почитатели на извънземния живот, просто няма солидно доказателство, което да потвърждава, че този обект в действителност е НЛО. Може също толкоз елементарно да бъде нещо естествено на дъното на океана или даже някакъв тип потънал отпадък. Без никакво ясно доказателство, просто няма метод да се каже сигурно.

Някъде там може да има извънземен живот. В последна сметка това е голяма Вселена. За страдание, ние просто не знаем. Това, което знаем обаче е, че даже учени, които търсят извънземен живот, не са съумели да го намерят. Може ли този нов обект да бъде още една улика за съществуването на извънземни? Най-добре е сами да решите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР