Низвергнатият придворен певец на Цветан Цветанов – Веселин Маринов спокойно

...
Низвергнатият придворен певец на Цветан Цветанов – Веселин Маринов спокойно
Коментари Харесай

Веселин Маринов къта несметно богатство, по всяка вероятност е най-богатият изпълнител в естрадната гилдия

Низвергнатият велможа артист на Цветан Цветанов – Веселин Маринов умерено може да бъде считан за най-богатия реализатор в естрадната колегия, сподели изследване на Lupa.bg. С дългогодишната си кариера, многото шлагери, хилядите концерти и турнета из цялата страна, както и с ролята на партиен бард, Веско е натрупал гигантско положение, което влага в недвижимости, предмети на изкуството и злато.
Многото жилища на националния любим в София били тъпкани с картини и скулптори от известни създатели, а пред тях жилището на Боян Радев мязало на стуъдентска квартира, настояват осведомени с колекционерската пристрастеност на Веско.

Произведения на класиците Владимир Димитров – Майстора, Дечко Узунов, Кирил Цонев, наред със модерни създатели като Сашо Стоицов, Милко Божков, Свилен Блажев, Андрей Даниел, Вихрони Попнеделев и Греди Асса блестели измежду притежанията на артиста, мълвят сътрудниците му.
Както Lupa.bg към този момент писа, единствено в столицата трубадурът има минимум 5 жилището. Той има 3 жилища в Студентски град и две в центъра на София. В първия парцел в градчето на бъдещите висшисти живее той, във втория се намира офисът на компанията му, а в третия се обитава щерка му Йоана и нейният брачен партньор Станимир. Останалите си парцели изпълнителят на „ Нашата полиция ” отдава чартърен.

Макар да не се кичи с бижута, далновидният Веско пазарувал обилно от ювелирни магазини и пазел купища украшения в банков сейф, тъй като се съветвал със експерти, които му декларирали, че това е една от най-хубавите вложения, защото цената на златото върви единствено нагоре.
Само в интервала на съдействието си с партия ГЕРБ в границите на 12 години артистът е усвоил от партийната каса под формата на възнаграждения и служебно закупени пропуски за концерти към 1,5 млн. лева, твърди в. „ Уикенд “.

Естрадната звезда Веселин Маринов остана учуден от намесването на името му в чиската в ГЕРБ, която предприе министър председателят Бойко Борисов. Любимецът на няколко генерации българи и реализатор на „ Родната милиция ме пази “ бе посочен от водача на ръководещата партия като една от аргументите за отдръпването на Цветан Цветанов от всички управителни постове в ръководещата партия, защото не го е послушал по какъв начин да организира акцията за изборите. “Не желая повече Веско Маринов да ни пее по концертите “, сбито съобщи Борисов на излизане от централата на партията. “
Ето по какъв начин Веселин Маринов разяснява това тогава:

„ Не мога да приказвам по тематиката, не съм чул изявлението на премиера.
На работа съм сега, имам среща. Не съм квалифициран за такива неща, не съм чул нищо, какво е станало, какво не е…
Толкова съм надалеч от всичко това!
Не се усещам квалифициран да разясня, каквото и да било за оставки и такива неща.
Как може да ме намесят в такива неща, в политиката?! Но това е животът “, заключи с горест в гласа артистът.
Инфо: Лупа

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР