Нито Букайо Сака, нито Габриел Мартинели взеха участие в тренировката

...
Нито Букайо Сака, нито Габриел Мартинели взеха участие в тренировката
Коментари Харесай

Двама в Арсенал не тренират преди ПСВ

Нито Букайо Сака, нито Габриел Мартинели взеха присъединяване в тренировката на Арсенал пред последния мач на тима в групите на Шампионска лига против ПСВ Айндховен във вторник вечерта. Тимът на Микел Артета пътува до Нидерландия за своята чест, откакто към този момент си подсигурява място напред и лидерската позиция в групата, откакто разруши Ланс с 6:0 в петия кръг от груповата фаза.

ПСВ също е класиран за осминафиналите и се чака сигурно и двата тима да ротират доста състава си. „ Артилеристите “ сигурно няма да разчитат на продължително контузените Томас Партей, Юриен Тимбер, Фабио Виейра и Такехиро Томиасу, като Артета ще би трябвало да се оправя и с други проблеми в кадрови проект.

Според медиите във Англия Мартинели и Сака не са взели присъединяване в последното занятие на Острова преди отборът да отлети за Ниската земя. Сака получи няколко удара при загубата с 0:1 от Астън Вила в събота, като общо бе фаулиран пет пъти. Според пресата в Англия нападателят не е взел присъединяване заради болки в крайници, само че въпреки всичко се чака да бъде част от групата, която ще бъде в Нидерландия за срещата.

Мартинели пък по-скоро е получил отмора заради насъбраните мачове напоследък, като се чака мястото му да бъде заето от Леандро Тросар.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР