Нисковъглехидратна, високомазнинна, 90-дневна и още един куп различни диети съществуват

...
Нисковъглехидратна, високомазнинна, 90-дневна и още един куп различни диети съществуват
Коментари Харесай

5 неща, общи за всички диети

Нисковъглехидратна, високомазнинна, 90-дневна и още един куп разнообразни диети съществуват сега. Независимо коя сте тествали или коя се каните да опитате, има няколко златни правила, които важат за безусловно всяка една диета , с цел да бъде сполучлива тя.

№1 Ограничете (или изцяло спрете) приема на модифицирани храни.

Колкото по-обработена е една храна, толкоз по-бързо тя се разгражда от организма ви и надлежно толкоз по-бързо огладнявате. Здравните специалисти неслучайно препроръчват да се одобряват повече сурови плодове и зеленчуци, както и пълнозърнести артикули , с цел да може организмът да употребява повече сила (калории) да обработи храната и по този начин да бъде утолен за по-дълго време.

№2 Приемайте повече вода и течности

Любопитен факт (който може би ви е известен): когато сме гладни или жадни, до мозъка доближават едни и същи сигнали. Това е и повода, доста постоянно да хапваме, когато в действителност сме жадни. За да бъде диетата ви сполучлива, е добре да приемате сред 1 и 2 литра вода дневно, в композиция с чайове, фрешове и смутита. Газираните питиета, алкохола и соковете от кутия, нямат място в менюто ви.

 5 неща, общи за всички диети

№3 Увеличете приема на протеини

Тайната на протеина е, че зарежда мускулите ви, като по едно и също време с това ви държи сити с часове. Именно по тази причина, диетолозите поучават в диетата ни да участват повече храни, богати на протеин като яйца, млечни артикули и несъмнено, пилешко месо. По този метод, няма да прибягваме към висококалорийните храни постоянно и ще избегнем спада на сила, който се получава след техния банкет.

№4 Повече фибри

Фибрите са от извънредно значение, защото оказват помощ на метаболизма да работи по-бързо и по този начин той усвоява признатата храна по-добре и се освобождава от токсините и непотребните килограми. Освен това, фибрите понижават риска от сърдечни и ракови болести.

№5 Не пропускайте придвижването

Независимо какъв брой прецизно спазвате диетата си, придвижването е неизменима част от процеса на намаляване . Фитнес, йога, джогинг или просто дълги разходки – каквото и да изберете, ще ви се отрази добре и ще ви помогне да достигнете мечтаните килограми. Комбинирайте диетата със спорт или по-интензивно физическо натоварване, за най-хубави резултати.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР