Никой не иска да управлява през тази зима. Това коментира

...
Никой не иска да управлява през тази зима. Това коментира
Коментари Харесай

Лошо! Румен Радев с много тежка присъда за страната

Никой не желае да ръководи през тази зима. Това разяснява Румен Радев на среща съ синдикатите през днешния ден.

Той напомни, че ролята на служебното държавно управление е краткотрайна и в никакъв случай до момента подобен кабинет не е внасял закон за годишен бюджет, а единствено актуализация.
-->
Президентът нападна и партиите в Народното събрание, като акцентира, че допреди броени дни някои водачи са призовавали „ служебното държавно управление да не си и помисля да създава и внася бюджет ”.

„ На същите водачи може би им замириса на избори и в този момент тичат пред вятъра и споделят: „ Ние мислим за жителите, внасяйте незабавно бюджет ”, разяснява още Радев.

А синдикатите обясниха за какво са потърсили президентството. „ То се оказа единствената устойчива институция, с която си заслужава да се водят съществени диалози. А и ние не изключваме опцията вие да продължите да управлявате страната през служебно държавно управление ”, сподели ръководителят на КТ „ Подкрепа ” Димитър Манолов, съобщи Нова тв.

В отговор президентът акцентира, че не желае да дава мотив за „ безпочвени спекулации, че президентът узурпира цялата власт ”. „ Нищо сходно!  Всеки ден аз се апелирам и ви я давам, само че няма кой да я поеме. Или има боязън, и това е същинската причина - боязън в партиите да поемат властта през зимата ”, акцентира президентът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР