Николай Михайлов си припомни важни факти от неговата футболна кариера.

...
Николай Михайлов си припомни важни факти от неговата футболна кариера.
Коментари Харесай

Ники Михайлов сподели за най-голямата грешка в кариерата си

Николай Михайлов си напомни значими обстоятелства от неговата футболна кариера. Българският пазач подчертава за позитивния си интервал в Твенте Еншеде, само че също по този начин установи грешката, която е объркала кариерата му.

Вратарят на Левски призна, че е направил неверен избор с прехвърлянето в италианския Верона, а също по този начин призна за следващи неприятни финансови връзки с последвалите му два клуба – Мерсин и Омония. Синът на Борислав Михайлов разяснява пред медии в Нидерландия, че има още четири години в своята дейна кариера и се радва на спокоен живот в София и с екипа на Левски.

Журналистът от нидерландската медия подсети на българския пазач и за интервала му в Ливърпул. „ Тогава страната ми не бе част от Европейския съюз и някои регулации не позволяваха да играя за Ливърпул. Нужно беше да имам доста мачове за националния тим, а това за 18-годишен младеж нямаше по какъв начин да стане. Имах алтернатива да бъда предан чартърен във Фиорентина и клубове от Белгия и Нидерландия. Разбрах, че Твенте строят нов стадион и желаят да създадат мощен тим, тъй че взех решение да отида там. Това бяха най-хубавите ми години в кариерата, както и най-хубавите години в историята на Твенте”, добави още Михайлов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР