Никола Нанев или по-известен в Бургас като Гарджока от „East

...
Никола Нанев или по-известен в Бургас като Гарджока от „East
Коментари Харесай

Гарджока пак се размина със затвора

Никола Нанев или по-известен в Бургас като Гарджока от „ East Coast Cash Crew " (E.C.C.C.) още веднъж съумя да се избави от пандиза. Варненският областен съд е помилвал рапъра като го е санкционирал с условна присъда след съглашение сред бранителя му юрист Антон Фотев и държавното обвиняване в морската столица, заяви Флагман.бг.

За екшъна, който спретна при започване на февруари т.г. с крадено такси по Автомагистрала " Хемус ", Нанев е получил наказване от 1 година отнемане от независимост, което е отсрочено с изпитателен период за 3 години, сподели инспекция в масивите на Районен съд-Варна.

Припомняме, че 32-годишният бургаски реализатор Никола Нанев отмъкна таксиметров автомобил Дачия от региона на автогарата в морската столица и пое с него по Автомагистрала " Хемус ". Благодарение на тогава основаната полицейска организация Гарджока бързо е приклещен и макар че профуча през 3 патрулни екипа без да стопира на " стоп " палка, е задържан малко преди Шумен.

По време на случката скандалният рапър е бил с отнета шофьорска брошура, а в този момент е осъден за още 1 година и 6 месеца да бъде без удостоверение за ръководство на МПС.

Не е ясно какви претекстове е употребявал бранителят му, с цел да отърве клиента си от ареста. По всяка евентуално е употребявал перманентното оправдание на Гарджока - душевен проблеми. След екшъна на автомагистралата Нанев бе пратен в психиатричния диспансер в Бургас, откъдето пускаше лайф клипчета със вик някой да му даде пари да си купи кафе.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР