Вчера, 29 април, светлините на прожекторите са били насочени изцяло

...
Вчера, 29 април, светлините на прожекторите са били насочени изцяло
Коментари Харесай

Ан Хатауей откровено за трезвеността си и новия си секси филм

Вчера, 29 април, светлините на прожекторите са били ориентирани напълно към Ан Хатауей и то с една много добра причина. А точно премиерата на новия филм с нейно присъединяване - The Idea of You, която се е състояла в Ню Йорк.
 Защо Ан Хатауей е трябвало да се целува с 10 мъже
Защо Ан Хатауей е трябвало да се целува с 10 мъже

Катингите преди години не са това, което са през днешния ден

По време на представянето му 41-годишната актриса е коментирала скорошното си изявление за New York Times, в което тя издава, че от пет години насам не е пила алкохол. Решението си тя разгласи при гостуването си в " Шоуто на Елън Дедженеръс " през 2019 година Тогава изясни, че повода е обвързвана с майчинството ѝ развъждането на от брачна половинка ѝ.

В изявлението си за изданието  е запитана за навършването на 40-годишния си празник през 2022 година и какво значи за самата нея този " крайъгълен камък ". В отговора си тя споделя, че е разкрила доста други значими моменти в живота, които си коства да бъдат маркирани.

" Обикновено не приказвам за това, само че съм трезва повече от пет години. Това ми се коства крайъгълен камък. 40 се усещат като подарък. Факт е, че се двоумя да споделям " междинна възраст ", просто тъй като мога да бъда блъсната от кола по-късно през днешния ден. Не знаем дали това е междинната възраст, ние не знаем нищо ", откровена е.

Факт е обаче също по този начин, че и на 41 тя продължава да работи интензивно и да се впуска в нови забавни функции. Като тази в новия ѝ филм. В него тя изиграва Солен - 40-годишна самотна майка, която се влюбва в 24-годишния музикант и международна сензация Хейс Кембъл (Никълъс Галицин).

Актрисата издава, че сходно на героинята си, е разкрила, че възрастта е подарък. Пред Entertainment Tonight тя споделя, че в този момент познава себе си по-добре, в сравнение с преди към двайсет години. И това е нещо, което прави оценка.

" Със сигурност се усещам доста по-комфортно в кожата си в 40-те си години, в сравнение с в 20-те. Чувствах се изгубена в 20-те си години. Усещах този напън да схвана всичко и си мислех, че защото не знам всичко за себе си, по някакъв метод върша нещо неправилно. Но се оказва, че животът е тъкмо за това ", добавя.

Самата тя дефинира кино лентата като един тип история и за съзряването на 40-годишната ѝ героиня и споделя, че е признателна за опцията да даде живот на един многослоен воин като Солен.

" Бях в действителност разчувствана да съм част от това ", добавя още.
 Ан Хатауей и спонтанният аборт, който е пазила в загадка близо 10 години
Тежката загуба, която Ан Хатауей пази в загадка близо 10 години

Актрисата искрено за проблемите със зачеването

The Idea of You е в Prime Video от 2 май
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР