Никога не трябва да си купувате билет за лотарията, без

...
Никога не трябва да си купувате билет за лотарията, без
Коментари Харесай

Авантюрин - значение и свойства

Никога не би трябвало да си купувате билет за лотарията, без авантюрин в левия си джоб. Това е камъкът на опциите. Авантюринът е прочут като камъка на шанса или шанса. Ако залагате или играете на лотария, запомнете - този камък би трябвало да е в левия ви джоб!

Авантюринът е формиран най-вече от кварц, кварцити, нормално съдържа и слюда. Той се среща в няколко цвята, в това число зелено, алено и синьо.

Зеленият авантюрин е камъкът на шанса и шанса. Него можете да употребявате, с цел да увеличите възприемането и креативния взор.

Синият авантюрин е камъкът на зодия Овен. Той е мощен мисловен врач, който покачва жизнеността и позитивната вероятност. Този камък оказва помощ в самодисциплината и развиването на вътрешната мощ.

Жълтият авантюрин постоянно се употребява, с цел да балансира страстите и мъжките/женските сили.

Червеният авантюрин може да помогне в творчеството и да ви помогне да видите новите благоприятни условия.

Авантюринът се употребява за подкрепяне на късогледство. Той има стабилизиращ резултат върху страстите. Той е отличен за младежи. Авантюринът е съвършен камък за медитация и за търсене на мира.

 Значение и свойства на авантюрин

Той се употребява за усмиряване на безпокойствие и за понижаване на пристъпите на суматоха, оказва помощ за контролиране на сърдечния темп. По време на медитация скъпоценният камък се употребява, с цел да разкрие това, което ви прави щастливи или нещастни. Той укрепва вашата лична мотивация и характерност.

Авантюринът е камъкът на просперитета. Той ускорява лидерските качества и решителността. Засилва съчувствието и състраданието. Насърчава постоянството, облекчава заекването и тежките неврози.

Стабилизира положението на мозъка, подтиква усещанията и усъвършенства творчество. Насърчава възприятие за богатство. Той предизвиква регенерирането на сърцето и защищава от замърсяването на околната среда.

Авантюринът работи удобно на тимусната жлеза и нервната система. Той балансира кръвно налягане и подтиква обмяната на веществата, понижава равнищата на холестерол.

Авантюринът има противовъзпалително деяние и облекчава кожните обриви, алергии, мигрена и успокоява очите. Той лекува белите дробове, синусите, сърцето, мускулите и пикочо-половата система.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР