Никога не си лягайте, без да дадете задача на подсъзнанието

...
Никога не си лягайте, без да дадете задача на подсъзнанието
Коментари Харесай

Как да помолите подсъзнанието си да промени живота ви

 Никога не си лягайте, без да дадете задача на подсъзнанието си
~ Томас Едисон

Подсъзнанието ви обича да работи, до момента в който тялото ви извършва други по-леки задания. Мога да потвърдя това доста елементарно, като ви попитам какъв брой положителни хрумвания са ви хрумвали до момента в който шофирате или си вземате душ? Когато сте отпуснати, малко разсеяни, подсъзнанието ви постоянно е в най-хубавата си форма в този миг.

Използването на подсъзнателни задания може:

Да Подобри мотивацията ви.
Да ви Помогне да станете по-щастливи.
Да Увеличи вашето прочувствено усещане.

Ще забележите усъвършенстване след по-малко от месец.

Моят опит

Последната ми молба към подсъзнанието беше: „ Моля, дай ми повече самообладание по време на работа и дано ми харесва да карам колата “.

И един месец се любувах на пътуването си до работата.

А неотдавна моята подсъзнателна молба беше: „ Позволи ми да намеря нови и изобретателни способи да развия моя блог “.

Използвах този способ, тъй като по този начин мога да изпратя молба до подсъзнанието ми и да сбъдна желанието си. Изпратих това единствено преди няколко дни, само че към този момент работи. Вместо да помоля хората в обществените медии да гласоподават за моя блог, аз просто трансформирах връзката си. Сега съм другар на всички: прави похвали (само в случай че са достойни) и казвай на всички, че в миналото ще се нуждая от помощ от тях при изпращането на известия за мен. Сега те са по-готови да ми оказват помощ.

Мислене

Мисленето ми се трансформира, когато изпратя съответен въпрос към подсъзнанието си. Започвам да виждам нови обрати, които в никакъв случай до момента не съм забелязвал. Тази подсъзнателна молба работи добре освен за персоналната ми молба, само че и за средата, обвързвана с нея.

3 стъпки за изпращане на поръчка до подсъзнанието, които ще лишават единствено пет минути:

Стъпка: Преди да изключите светлината, затворете очи и помислете за желанието си за една минута. Може да е за всичко. Аз бих желал да стартира с малко. Не бих желал да стана космонавт до края на месеца. Подсъзнанието ви, несъмнено, работи дейно, само че не чак толкоз.

Стъпка: Представяйте си 2 минути, че към този момент сте постигнали това, което желаете. Независимо дали става дума за предпочитание да тичате заран преди работа или здравословна диета, би трябвало ясно да си визиите себе си в съответната обстановка. Да предположим, че желаете да започнете да бягате преди работа: Представете си, че ставате няколко минути по-рано от нормално, обличате спортни облекла, маратонки и се отправяте на чист въздух. След това стартирате да бягате, гледате по какъв начин слънцето се издига над постройките, птиците цвърчат и се чувствате добре.

Стъпка: Отделете още две минути, с цел да си визиите чувствата и възприятията, до момента в който се извършва желанието ви. Как се чувствате, когато се върнете до вратата си след утринното тичане? Прилив на мощ и жизненост? Независимо какво желаете да постигнете, представете си, че към този момент сте го постигнали и изпитайте тази страст в себе си. Потопете се напълно в това възприятие и едвам тогава си лягайте и оставете подсъзнанието си да свърши останалата работа.

Подсъзнанието ви желае да ви помогне да подобрите живота си, просто би трябвало да му поверите своите големи запаси и да го оставите да си прави работата.

Действието сбъдва желанията ви

Може да не желаете да бягате след първата подсъзнателна молба, само че се пробвайте да пресъздавате това чувство за тичане през първите няколко седмици. Тогава просто започнете да сбъдвате фантазията си и направете 5 минути разходка. Точно като първите стъпки на детето, утринното тичане в последна сметка ще стане всекидневно за вас. След няколко седмици просто ще стартирате да бягате. Сега имате своите страсти и чувството за тичане – това би трябвало да ви подтиква към деяние.

Чрез канализиране на прочувствени импулси за създаване на имидж, вие създавате мотивация, която ще ви помогне да постигнете това, което желаете, което ще ви донесе благополучие.

Стен Винсент

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР