Ние вече сме политици. Политиците казват едно, а правят друго.

...
Ние вече сме политици. Политиците казват едно, а правят друго.
Коментари Харесай

Хаджигенов: Ако Има такъв народ отхвърлят мандата, то трябва да направим друга коалиция

Ние към този момент сме политици. Политиците споделят едно, а вършат друго. Очакваме да забележим. Това съобщи пред Нова депутатът от " Изправи се! Мутри вън! " адв. Николай Хаджигенов по отношение на изявление на Тошко Йорданов от партията на Слави Трифонов от парламентарната естрада. Народният представител загатна, че може да се стигне до трети мандат, т.е и възможност " ИТН " да не сформират държавно управление.

" Ако " ИТН " отхвърлят мандата, то би трябвало да създадем друга коалиция, даже до края на годината. Едни избори костват доста и костват огромен човешки запас. Ние не се тормозим за пари, нямаме такива ", разкри адв. Хаджигенов.

" Избирателите ще са разочаровани, в случай че не се сформира държавно управление ", сподели още той.

Депутатът разкри, че не всяко гласоподаване значи коалиция сред дадените партии. От " Изправи се! Мутри вън! " водят неофициални диалози с партиите.

Николай Хаджигенов съобщи, че не може да се поправят 100 000 гласа по пощата, тъй като ще има дейна регистрация към ЦИК. От " Изправи се! Мутри вън! " не считат, че вършат услуга на Движение за права и свободи за гласовете по пощата от Турция, тъй като по света имало и други гласуващи българи.

Бел.ред.
Партията на Слави Трифонов - " ИТН " - още от първия ден на новоизбрания парламент за главното си заричане - мажоритарни избори в два тура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР