Ние ще направим всичко възможно да организираме референдум за промяна

...
Ние ще направим всичко възможно да организираме референдум за промяна
Коментари Харесай

Тошко Йорданов видя решение за кризата. Какво ще се случи

" Ние ще създадем всичко допустимо да организираме референдум за смяна на държавното устройство от парламентарна към президентска република и това, което се случва в този парламент е блестящо доказателство за това, какъв брой е належащо това.

Защото сега по ред аргументи се получи по този начин, че ние не сме в този парламент и не могат да си измият ръцете с нас за това, че този парламент в действителност е неправилен в това му наличие по метода, по който се избира. Толкова накълцан, без обща цел и без обща визия. Те не могат да изберат един ръководител, а по какъв начин ще изберат държавно управление? “.
-->
Това сподели за Дарик радио зам-председателят на Политическа партия „ ИТН “ Тошко Йорданов, който се срещна в Плевен със симпатизанти на партията.„ Проблемът не е толкоз в самите партии, а в метода, по който се избират депутатите и в метода, по който е структурирана страната.

Затова ще попитаме хората, дали една президентска република ще свърши по-добра работа при обстановката сега в България.

Всъщност, ние не сме някакъв неповторим случай в света. След Втората Световна война Франция попада в същия политически тупик и минава в президентска република и както виждаме сега разликата сред Франция и България е „ от Земята до Луната “.

Президентската република дава положение на една непоклатимост и последователност. Затова ще попитаме жителите и в случай че ни поддържат, това ще се случи, а ние в идващия парламент ще сме поръчител, че няма да бъде погубен следващият цивилен избор “, сподели още Тошко Йорданов.

Според него в България предстоят предварителни избори: „ Предполагам, че ще има предварителни избори, тъй като освен това, което следим като депутатско наличие е по-добре да има предварителни избори, в сравнение с да имаме едно лицемерно наличие, което е направено за „ в случай че може малко да открадне “ от парите от Европа през „ Плана за възобновяване и резистентност “, сподели Тошко Йорданов – зам.-председател на Политическа партия „ ИТН “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР