Ние по-скоро ще подкрепим кабинета Габровски, но все пак зависи

...
Ние по-скоро ще подкрепим кабинета Габровски, но все пак зависи
Коментари Харесай

ДПС: По-скоро ще подкрепим кабинета Габровски

" Ние по-скоро ще подкрепим кабинета " Габровски ", само че въпреки всичко зависи и от програмата, и от метода, по който ще се показват, тъй като ние до момента сме имали единствено една среща с претендента за министър-председател. "

Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, откакто през днешния ден Централното оперативно бюро на партията се събра, с цел да реши по какъв начин ще гласоподават на следващия ден депутатите на Движението при предстоящото гласоподаване в зала на кабинета с мандата на ГЕРБ.

" Да забележим на следващия ден какво ще показват. Да, да, да, програмата е доста значима - какво има намерение да прави това държавно управление е доста значимо. Иначе няма нищо непременно, нали разбирате... ", отвърна Карадайъ на журналистическите въпроси.

С какво не бихте създали компромис? - бе запитан.

" В момента ние правим огромни взаимни отстъпки за поддръжката на това държавно управление. Утре в дебата ще изложим и нашите причини ", отвърна водачът на Движението.

Днес решение трябваше да вземе и управлението на " Български напредък ", партията, която по принцип поддържа всекиго. Какво е то обаче, още не е оповестено.

Така равносметката преди утрешния избор е следната: " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия, " Възраждане " и " Демократична България " няма да поддържат кабинета " Габровски ". Очакването е въпреки всичко Движение за права и свободи и партията на Стефан Янев да го поддържат, или то може да събере 115 гласа. 
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР