“Ние казахме многократно, че всеки състав и структура на правителство

...
“Ние казахме многократно, че всеки състав и структура на правителство
Коментари Харесай

Атансова обяви: ГЕРБ иска състав на Министерски съвет до понеделник

“Ние казахме неведнъж, че всеки състав и конструкция на държавно управление следва да отразява, че ГЕРБ-СДС е победител на два следващи избора ”. Това сподели Десислава Атанасова, ръководител на ПГ на ГЕРБ-СДС, след извършена среща с ПП-ДБ, на която е обсъждана управническа стратегия сред двете съществени коалиции= Срещата се състоя в постройката на Народното събрание.

“Националните органи на ПП-ДБ взеха решение, че няма да поддържат ГЕРБ в първия мандат. С цялата отговорност, която имаме към жителите, подхождаме към този развой. Най-лесно е мандатоносителят, в тази ситуация първата политическа партия, да стартира да води диалози с други. Много пъти сме говорили, че най-стабилна би била управническата формула с първата и втората коалиция. Ние казахме неведнъж, че всеки състав и конструкция на държавно управление следва да отразява, че ГЕРБ-СДС е победител на два следващи избора ”, сподели още Атанасова.

Атанасова съобщи, че през вчерашния ден са се разбрали през днешния ден освен да се приказва по организационни въпроси, само че и по секторни политики. Това е втората стъпка от дългия развой, който сме почнали дружно. Законодателната стратегия е конкретизирана, вторият стадий, както сподели Асен Василев – би трябвало управническа стратегия. В доста къс период се организирахме и всичко сътрудници, които са взели участие в писането на нашата стратегия участваха и бяха подготвени за директен спор. Оказа се, че нямат такава подготвка. Не са подготвени да приказваме по секторни политики и управническа стратегия “, заключи Атанасова.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР