,,Ние им работим, а те висят по парапетите. Вие искахте

...
,,Ние им работим, а те висят по парапетите. Вие искахте
Коментари Харесай

Борисов изригна срещу ,,Промяната“ и ДеБъ: Ние им работим, а те висят по парапетите

,,Ние им работим, а те висят по парапетите. Вие искахте децата да вкарате в пандиза, че не ви дават да крадете. Дори в Съединени американски щати намират секретни документи. Едни сменили посоката, други пътя, само че факт. Тука има потвърдени неща. В Щатите може Байдън, Тръмп поред да ги карат, тук не, пазим ги. “, това съобщи на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в централата на партията.

Борисов пресметна с какъв брой милиона са забогатели медиаторите на оръжие поради Кирил Петков и Асен Василев. Според него от 5 млрд,. в медиаторите са отишли 20%, което е сред 800 млн. и 1 милиарда евро.

Браво, че сте го правили за оръжието за Украйна. Лошото е, че сте лъгали. Ако не бяхте лъгали, в този момент „ Ди Велт “ и другите западни медии щяха да кажат „ Браво “ на България и българските политически виновни партии, че са поставили от първия ден украинското знаме. Защо допуснахте медиатори с Украйна, попита той.

,,Мисля, че те от неумения, заслепени от жаждата им за власт, подкрепени от скъпо платените им пиари, доведоха до усложняване на обстановката със Северна Македония. Говорят за някакви престъпни закононарушения. Ние не браним никого, който прави закононарушения. Това във всички случаи подкопава големите старания, които положихме Северна Македония и Албания по пътя им към Европейски Съюз. Виждам големи старания в двете страни да се върне съветското въздействие “, сподели още Борисов.

,,Вътрешно и мене ме обзема яд като прочета за пребит българин в Северна Македония. Но става дума за проспано от Кирил Петков време. Корнелия не знае, че даваме оръжие за Украйна. Слави Трифонов не знае, че ще лети авионо до Скопие. И двете партии са в незнание. Някой очевидно доста желае България да постави несъгласие. Един подобен пребит човек прави народа напълно на негова страна. И това може да ни лашне в друга посока, която напълно обслужва геостратегическите ползи на Путин на Балканите “, добави той.

Моралът на „ Да, България “ е усвоявал пари в нарушаване на закона, тъй като е видно, съшито е с бели конци. Това ме интересува от NEXO. Защото не имах вяра на ушите си, когато чух Христо Иванов да споделя: „ Свалете го това от „ Дарик “ “. Как ще сваляш нещо от медия? Възможността е единствено в случай че е твоя или в случай че е толкоз подвластна от тебе, че да ѝ кажеш да го смъкна. А той го сподели толкоз уверено. И в това време тези хора и техните подвластни водещи ми приказват за морал. Няма повече да позволяваме това “, отсече водачът на ГЕРБ по адрес на Христо Иванов и „ Демократична България “.

На финала Борисов пожела, иронизирайки някогашния културен министър Атанас Атанасов, „ щастлива събота и щастлива неделя “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР