НФСБ издига Валери Симеонов за кандидат-президент. Това обяви зам.-председателят на

...
НФСБ издига Валери Симеонов за кандидат-президент. Това обяви зам.-председателят на
Коментари Харесай

НФСБ издига за президент Валери Симеонов

НФСБ издига Валери Симеонов за кандидат-президент. Това разгласи зам.-председателят на партията Борис Ячев в предаването " Денят ON AIR " по Bulgaria ON AIR.

Решението е било взето след съвещание на Политическия съвет на " Патриотичния фронт ". Коалицията към момента не е избрала собствен претендент за вицепрезидент, като това ще бъде в допълнение разисквано с новите съдружни сътрудници на НФСБ – " Целокупна България " и " Български либерален съюз – радикали ".

Ячев дефинира Симеонов като човек, кален в борби – подготвен да победи сегашния президент Румен Радев и подкрепения от ГЕРБ ректор на СУ проф. Анастас Герджиков.

" Симеонов е извънредно пореден и кардинален. Като вицепремиер той си завоюва доста почитатели, само че и доста врагове. Само в границите на година и половина на този пост той съумя да свърши невъобразимо по размер работа, наблюдавайки доста комплициран бранш – икономическата и демографската политика ", уточни зам.-председателят на НФСБ.

По думите на Ячев, кандидатурата на НФСБ е за тези гласоподаватели, които желаят да имат целеустремен, почтен, безусловно пряк и прям президент.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР