Независимо от вида на връзката, в която попадаме – любовна,

...
Независимо от вида на връзката, в която попадаме – любовна,
Коментари Харесай

Какво е сродната душа

Независимо от типа на връзката, в която попадаме – любовна, другарска, фамилна, в човек се разсънват доста усеща и неумишлено се обвързва с различен човек.

Като сродна душа се схваща половинката, с която можем да се слеем в едно цяло. Тази половинка може да ни обича абсолютно и да се грижи за нас, както никои различен не може.

Предполага се, че човек има повече от 1 сродна душа, тъй като в предишните си животи е срещал повече от един път любовта.

 Какво е сродната душа

В сегашния живот сродната душа може да бъде женен/омъжен за различен или да бъде член на фамилията, като майка или татко. Това прави сливането със сродната душа недостижимо.

Духовният път, който човек би трябвало да извърви е равностоен на силата вътре в него. Това значи, че не би трябвало да се влияем от силата на заобикалящия свят.

Смята се, че в другите интервали от живота си привличаме хората, които могат да задоволят съответните ни потребности сега. С навлизането в нова фаза в житейския ни интервал привличаме и биваме привлечени от хора, които подхождат на нашите потребности.

Много хора считат половия магнетизъм за силата, която ни демонстрира сродната ни душа. Това не е правилно. Свързването със сродната душа е свързване най-вече на духовно и не толкоз на полово ново.

 Какво е сродната душа

Сексът не е фокус при сродните души и се свързва най-вече с концепцията за комплектност, а не с сластно и неконтролируемо предпочитание.

В астрологията сродните души построяват мощна връзка с Нептуновия архетип – това е повода да се основава илюзията за безгранична и сантиментална обич.

В езотеричните науки съществува хипотезата, че всяка душа има галактическа памет. Езотериците имат вяра, че душата сама знае с какви хора би трябвало да се срещне в житейския си път.

В един живот е допустимо душата умишлено да попада в избрани функции, тъй като има незавършени задания от предходен живот.

Сродна душа не е човек, който:

- злоупотребява с вас;

- който ви мами и предава;

- който ви използва;

- който ви манипулира;

- който ви завладява и желае да ви притежава;

- който ви ревнува;

- който ви изтощава/потиска прочувствено, душевен или ментално;

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР