Независимо дали сте предприемач, стартиращ своя мечтан бизнес или сте

...
Независимо дали сте предприемач, стартиращ своя мечтан бизнес или сте
Коментари Харесай

8 кристала за офиса, които трябва да държите на работното бюро

Независимо дали сте бизнесмен, започващ своя желан бизнес или сте били непрестанно сполучливи, да съхранявате кристали на бюрото ви може да подсигурява, че и мозъкът, и описите със задания ще бъдат постоянно на равнище.

Мнозина знаят, че кристалите могат да оказват помощ за продуктивността и прочистването на мислите.

Но кристалите са майстори в оправянето с разнообразни работни провокации - от нерешителност в себе си, възприятие за неуспех, липса на ентусиазъм – та даже слабостите на неприятните сътрудници могат да бъдат поправени с малко помощ от страна на тези камъни.

Ето кои осем кристала ще ви спомогнат да водите най-хубавия работен живот до момента. Тези камъни в офиса ще дадат подтик на работоспособността ви.

Розов кварц

 Кристали за офиса: Розов кварц

Най-добро за: Самоувереност

За тези, които наподобява в никакъв случай не се усещат задоволително добре, розовият кварц е съвършеният отговор на казуса с отрицателните мисли. Чувствате се нервозен за презентация? Не можете да се отърсите от подозрението в себе си, когато се подготвяте да попитате нещо на шефа си? Този гальовен, успокоителен, самолюбив кристал ще отвори сърдечната ви чакра, с цел да ви даде увереността, от която се нуждаете, с цел да поемете каквото и да било друго положително в живота си.

Проблем ли е отрицателното саморазказване за вас? Разговор с вашия управител остави ли ви възприятие на подозрение в себе си, от което просто не можете да се отърсите? Направете къса отмора с бърз обред с розов кварц. Затворете очи, поемете няколко дълбоки вдишвания и пробвайте медитация на мета (любяща доброта), в случай че е допустимо. Кристалът на любовта, дружно с любовта към себе си ще ви оказват помощ да отворите сърдечната си чакра, с цел да ви излекува.

Как да го употребявате Розов кварц

Когато се чувствате нервни, направете къса отмора с бърз обред с розов кварц. Затворете очи, поемете няколко дълбоки вдишвания и пробвайте медитация на мета (медитация на любяща доброта). Наум или на глас повтаряйте изречения, които бихте желали да внушите в сърцето си, като да вземем за пример да бъдете спокойни, смирени, уверени и по-щастливи.

Черен турмалин

 Кристали за офиса: Турмалин

Най-добър за: Защита против излагане на електромагнитни лъчи; отбрана против отрицателни колеги

Ако държите единствено един кристал на бюрото си, дано това е черен турмалин: черната блестяща ризница на кристалния свят. Този кристал защищава от електромагнитни радиационни полета (EMF), които се излъчват от устройства като компютри и мобилни телефони. Въпреки че рисковете за здравето, подбудени от ЕМП, са неубедителни, няколко теории допускат, че тези лъчи могат да ви накарат да почувствате стрес, отмалялост и безпокойствие – всички усеща, които могат да попречат на продуктивността ви на работа.

Черният турмалин също ви защищава от отрицателната сила на други хора - като този сътрудник, който не стопира да се доближава до бюрото ви, или оня член на фамилията, който не схваща за какво не можете да отговаряте на техните известия денем.

Как да го употребявате Черен турмалин

Дръжте го близо, когато възникне изключително утежняваща обстановка. Например, в случай че ваш сътрудник се приближи до бюрото ви (за следващ път), вземете турмалина в ръката си. Ако майка ви ви изпрати известие за трети следващ път, обърнете телефона си с лицето надолу и поставете турмалина от горната страна.

Цитрин

 Кристали за офиса: Цитрин

Най-добро за: стимулиране на креативността; вдъхновение

Не е нужно да продължавате да блъскате главата си в стената, когато се сблъскате с проблем или задънен план. Цитринът може да ви помогне да отворите третото си око и да даде на въображението ви отворен канал за приемане на ексцентрични мисли. Поради тази причина този кристал е изключително потребен за хора, които работят в креативен сфери.

Как да го употребявате Цитрин

Дръжте кристала и задайте вашите планове. Поеми си надълбоко въздух. Съставете си дневник на вашите цели или напишете бърз лист със задания. След това се пригответе всичко да се осъществя. Правете това всекидневно или седмично - в действителност зависи от това какъв брой бързо желаете да се случат нещата.

Опушен кварц

 Кристали за офиса: Опушен кварц Снимка: ask-mediendesign/ pixabay.com

Най-добро за: Концентрация

Твърде доста неща ли се случват в главата ви? Производителността ви понижава ли? Чувствате се претрупани или разсеяни от живота вкъщи? Опушеният кварц може да ви помогне да се концентрирайте върху поставената задача. Чрез понижаване на напрежението, безпокойството и други токсични облаци, които могат да завладеят мислите ви, това може да помогне на мозъка ви да се възвърне до по-заземено положение.

Как да употребявате Опушен кварц

Когато се почувствате претрупани, задръжте опушения си кварц, затворете очи и дишайте надълбоко, до момента в който се почувствате успокоени още веднъж.

Селенит

 Кристали за офиса: Тигрово око Снимка: pixabay.com

Най-добро за: Енергийно прочистване; позитивност; зареждане на други кристали

Като един от най-мощните кристали селенитът може да се употребява за филтриране на силата и обезпечаване на позитивни трептения. Това е изключително потребно в огромен офис или пространство за споделена работа, където има доста сила в близост.

Този кристал също е изключително значим за бизнесмените, защото поддържа положителното джуджу, когато стартирате нещо ново. Професионален съвет: Комбинирайте го с цитрин, с цел да изчистите всевъзможни усложнения, свързани с финансите.

Как да употребявате Селенит

Селенитната плоча за зареждане също е потребен инструмент за поддържане на заряда на другите ви кристали.

Зелен авантюрин

 Кристали за офиса: Авантюрин

Най-добро за: Пари; промоции; триумф в работата

Зеленият авантюрин е хубав камък, който оказва помощ да се прояви обилие от всевъзможен тип. Въпреки че постоянно се популяризира като камък за пари, той не оказва помощ единствено за касичката ви, без значение че завърта скъпи преимущества за бюджета.

Зеленият авантюрин също може да помогне за внасянето на доста типове обилие в работния ви живот. Например, може да ви помогне да получите покачване, да създадете нови партньорства или да се погрижите да получите самопризнание в работата.

Как да употребявате Зелен авантюрин

Напишете своята цел на лист хартия. Какво искаш да се случи? Сгънете я нагоре и поставете своя авантюрин от горната страна. На бюрото ви ще служи като всекидневно увещание да медитирате безшумно, без да получавате задачата си.

Тигрово око

 Кристали за офиса: Тигрово око

Най-добро за: Успокояване на тези нерви

Нервни ли сте за презентация? Чудите се по какъв начин ще се изкачите там и ще дадете най-хубавото от себе си пред всички? Насочването на „ окото на тигъра “е елементарно с този камък. Мислете за тигровото око като за ваша кристалната версия.

Как да употребявате Тигрово око

Въпреки че можете да държите по-голям камък на бюрото си за ежедневни нерви, дребен камък за джоба е съвършен, с цел да го вземете на срещи.

Амазонит

 Кристали за офиса: Амазонит

Най-добро за: Заздравяване; връзка с другите

Свързан със сърдечната и гърлената чакри, не е чудно за какво този кристал визира нашите най-лични и отзивчиви въпроси. За дните, когато просто сте изтощени и имате обезверена потребност да успокоите тялото, мозъка и духа си, амазонитът е вашето решение. За дните, когато би трябвало да имате деликатни полемики с сътрудници, амазонитът е най-хубавият асистент за вас.

Как да употребявате Амазонит

Дръжте го покрай себе си няколко минути преди среща или когато се чувствате претрупани. Трябва да откриете, че силата ви още веднъж се балансира, оставяйки ви отворени и свободни за нови благоприятни условия.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР