Независимо дали сте предприемач, който стартира мечтания си бизнес, или

...
Независимо дали сте предприемач, който стартира мечтания си бизнес, или
Коментари Харесай

8 прочистващи ума кристали, които да държите на работното бюро

Независимо дали сте бизнесмен, който започва мечтания си бизнес, или сте били сполучливи във всичките си инициативи, съхраняването на кристали на бюрото ви може да подсигурява, че мозъкът ви и описите със задания са ясни.

Кристалите могат да оказват помощ за продуктивността и прочистването на мислите. Те оказват помощ и при разнообразни работни провокации - от нерешителност, възприятие за неуспех, липса на ентусиазъм - даже слабостите на неприятните сътрудници могат да бъдат поправени с малко кристална помощ!

Розов кварц

 8 прочистващи мозъка кристали, които да държите на работното бюро

Препоръчва се за: Самочувствие

За тези, които наподобява в никакъв случай не се усещат задоволително добре, розовият кварц е идеалният отговор на казуса ви с отрицателните мисли. Чувствате се нервозен преди презентация? Този гальовен и успокоителен кристал ще отвори сърдечната ви чакра, с цел да ви даде увереността, от която се нуждаете, с цел да поемете всичко.

Направете къса отмора с бърз обред от розов кварц. Затворете очи, поемете няколко дълбоки вдишвания и пробвайте лека медитация, в случай че е допустимо. Кристалът на любовта и себелюбието ще ви излекува.

Черен турмалин

 8 прочистващи мозъка кристали, които да държите на работното бюро

Препоръчва се за: Защита против отрицателни колеги

Ако държите единствено един кристал на бюрото си, дано той да бъде черен турмалин: черната блестяща ризница на кристалния свят. Този кристал защищава от полета на електромагнитно лъчение (EMF), които се излъчват от устройства като компютри и мобилни телефони. Въпреки че рисковете за здравето, подбудени от ЕМП, са неубедителни, няколко теории допускат, че тези лъчи могат да ви накарат да почувствате стрес, отмалялост и тревога - всички усеща, които могат да попречат на вашата продуктивност на работа. Черният турмалин също ви защищава от отрицателната сила на други хора.

Как да го употребявате: Дръжте го близо, когато възникне изключително утежняваща обстановка.

Цитрин

 8 прочистващи мозъка кристали, които да държите на работното бюро

Препоръчва се за: повишение на креативността; вдъхновение

Не е нужно да удряте главата си в стената, когато сте изправени пред проблем. Цитринът може да ви помогне да отворите третото си око и да даде на въображението ви ексцентрични мисли. Поради тази причина този кристал е изключително потребен за хора, които работят в креативен области.

Как да го употребявате: Дръжте кристала и задайте своите планове. Поеми си надълбоко въздух. Запишете задачите си или напишете бърз лист със задания. След това се пригответе всичко това да се сбъдне. Правете това всекидневно или седмично – в действителност зависи какъв брой бързо желаете да се случат нещата!

Опушен кварц

 8 прочистващи мозъка кристали, които да държите на работното бюро Снимка: 7924748 / pixabay.com

Препоръчва се за: Концентрация

Вашата продуктивност понижава ли? Чувствате се претрупани или разсеяни? Опушеният кварц може да ви помогне да се концентрирайте върху дилемите.

Как да го употребявате: Когато се чувствате претрупани, задръжте кристала, затворете очи и дишайте надълбоко, до момента в който се почувствате успокоени още веднъж.

Селенит

 8 прочистващи мозъка кристали, които да държите на работното бюро Снимка: pixabay.com

Препоръчва се за: Енергийно почистване; позитивност; зареждане на други кристали

Като един от най-мощните кристали, селенитът може да се употребява за филтриране на сила и обезпечаване на позитивни трептения. Това е изключително потребно в огромен офис, където има доста сили в близост.

Този кристал също е изключително значим за бизнесмените, защото оказва помощ, когато стартирате нещо ново.

Професионален съвет: Комбинирайте го с цитрин, с цел да изчистите всевъзможни блокажи, свързани с финанси.

Как да го употребявате: Селенитната зарядна плоча е потребен инструмент, който поддържа другите си кристали заредени.

Зелен авантюрин

 8 прочистващи мозъка кристали, които да държите на работното бюро

Препоръчва се за: Просперитет и триумф в работата

Зеленият авантюрин е хубав камък, който оказва помощ да се прояви обилие от всевъзможен тип. Зеленият авантюрин също може да ви помогне да внесете доста обилие в професионалния си живот. Например, може да ви помогне да получите покачване, да създадете нови партньорства или да получите самопризнание на работа.

Тигрово око

 8 прочистващи мозъка кристали, които да държите на работното бюро

Препоръчва се за: Успокоение

Нервни ли сте преди презентация? Чудите се по какъв начин ще се качите там и ще се визиите пред всички? Камъкът Тигрово око ще ви донесе успокоение в тези моменти. Можете да вземете по-голям камък, който да държите на бюрото си или дребен, който да държите дискретно в джоба си. Изборът е ваш.

Амазонит

Препоръчва се за: Изцеление и лесна връзка с другите

Свързан със сърдечните и гърлените чакри, не е чудно за какво този кристал допира нашите най-лични и отзивчиви проблеми. За дни, когато просто сте изтощени и обезверено се пробвате да успокоите тялото и духа си, амазонитът е вашето решение.

Как да го употребявате: Дръжте го няколко минути преди среща или когато се чувствате претрупани. Вашата сила се балансира още веднъж и се наслаждавате на нови благоприятни условия.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР