Независимо дали сте опитен градинар или тепърва започвате, искате цветята

...
Независимо дали сте опитен градинар или тепърва започвате, искате цветята
Коментари Харесай

Направете това, ако искате всичко в градината да ражда както никога

Независимо дали сте умел градинар или занапред стартирате, желаете цветята ви да процъфтяват. Не единствено тъй като желаете цялата ви упорита работа да се изплати, само че и тъй като градината, цялостна с цветя, просто наподобява толкоз красива. За страдание, има доста неща, които могат да се объркат. На първо място, има изгниване и в случай че това не ви се случи, има всевъзможни същества, които не желаят нищо повече от това да изядат вашите цветни луковици. За благополучие имаме елементарен трик, който ще реши този проблем вместо вас!

Бебешка пудра

Ако желаете да предотвратите гниенето на луковиците си, бебешката пудра е решението, от което се нуждаете. Може да звучи необичайно, само че покриването на цветните луковици в пласт от този бял прахуляк ще промени всичко. Пудрата ще държи настрани вредителите подземен – червеи, къртици, защото те и себеподобните им типове намират миризмата на бебешката пудра безусловно отблъскваща. Освен това тя обезпечава предпазен пласт против гъбичките, които предизвикват изгниване.

Ще са ви нужни:

5 или 6 цветни луковици
 Картофи. Как да съберем 40 кофи от 20 храста? Много е елементарно Картофи. Как да съберем 40 кофи от 20 храста? Много е елементарно
Възможно ли е да отгледате една кофа картофи от един шубрак? Да! И през днешния ден, ще ви кажа по какъв начин да го извършите. Всеки вид почва има свои агрот...

3 супени лъжици бебешка пудра

запечатваща се найлонова торбичка

Метод:

На първо място, изберете мястото, на което желаете да засадите вашите цветни луковици в градината и го подгответе. След това поставете към пет или шест луковици в найлоновия плик и прибавете към тях три супени лъжици бебешка пудра. Затворете торбата и я разклатете, тъй че всички цветни грудки да са покрити с пудрата. След това просто засадете както постоянно. Готово!

Още от ГРАДИНАРСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР