Независимо дали говорим за приятелство, връзка или нещо друго -

...
Независимо дали говорим за приятелство, връзка или нещо друго -
Коментари Харесай

Най-лошите комбинации от зодиакални знаци - те са токсични един за друг

Независимо дали приказваме за другарство, връзка или нещо друго - тези двойки от зодии по никакъв начин не се схващат между тях. Не са рязкост токсични връзки, проблеми и непрекъснати талази от рецензия. Ето кои са тези проблематични двойки:

Овен - Телец

Тези два знака са ужасно упорити. Овните, които обичат да ръководят себе си, може да бъдат сложни за доста хора, само че най-токсичният знак за тях е Телецът. Този знак освобождава всички неприятни качества в Овена. Проблемът е, че и двете зодии са извънредно упорити и не могат да излязат на глава.

Телец - Стрелец

Телецът има глава и на тила. Чрез Стрелеца обаче той може да изостави идеалите си и да се трансформира от милионер в друмник единствено за една седмица. Този огнен знак води земния Телец по неверния път. Той постоянно основава проблеми и го подтиква да прави неточности.

Близнаци - Водолей

Съберете двете най-безразсъдни зодии и ще получите голям безпорядък. Точно по този начин работят Близнаците и Водолеят. Заедно, те се въртят към личните си хрумвания и в никакъв случай не вървят напред. Могат да се забавляват ужасно, само че доста постоянно нещата излиза отвън надзор.

 двойки зодии

Рак - Близнаци

Раците са много уязвими и раними, а Близнаците могат да бъдат враждебни и постоянно да ги нараняват. Те се забавляват дружно, само че изпадането в рискови настроения заради комплицирания темперамент на Близнаците не е в интерес на Рака.

Лъв - Козирог

Лъвът е разговорлив, деятелен и на първо място сложен. Козирогът, въпреки това, може да бъде най-песимистичният от знаците. Връзката им води до това, че и двамата са нещастни. Арогантността и скептицизмът не вървят ръка за ръка.

Дева - Риби

Девата е цялостна с рецензии и суетност, а Рибите са необикновено уязвими. Докато двете зодии имат доста общи неща, връзката им е прекомерно топла (във всяко едно отношение). Между тях бушуват страсти, които систематично доближават връхната си точка и по-късно бързо отшумяват. Това неведнъж е изтощително и рисково. 

 двойки зодии

Везни - Везни

Девиз: Когато е прекомерно положително, може да е неприятно. Става дума за Везни. Осъдителен и обаятелен знак, който предизвиква невероятна неразбория, също по този начин и прочувствена. Той не го вижда, до момента в който пристрастеността и лудостта му не оставят овърдрафт по сметката му.

Скорпион - Овен

Скорпионът се трансформира в призрачен сън, когато срещне Овен по пътя си. Този знак може да преобърне живота му. Скорпионът под твърдата си черупка е необикновено нежен, тъй че не може да се оправи с това, което Овенът му постанова.

Стрелец - Рак

Много хора считат, че лекарството за безотговорността на Стрелеца може да бъде излекувано от чувствителността на Рака. Това обаче напълно не е правилно. Стрелецът и Ракът се разграничават във връзка с живота и хората. И двамата се самоунищожават - Ракът отключва всички тъмни качества в Стрелец.

 двойки зодии

Козирог - Скорпион

Първоначално тази двойка наподобява хармонично. И двата знака имат високи упоритости. Скорпионът обаче е извънредно буен и сензитивен, а тъкмо това липсва на Козирога. Това няма по какъв начин да се промени. Накрая Скорпионът просто не устоя и се отдръпва.

Водолей - Лъв

Това са най-големите противоположности, които се срещат измежду знаците на зодиака. Лъвът потиска личността на Водолея. Не е толкоз свободен поради него. Лъвът постоянно не понася държанието му и по тази причина може да бъде доста противен. Истината е, че би желал да е открит и нехаен като Водолей, само че... не е.

Риби - Дева

Рибите са чувствителни и държат завист за дълго време. Девите постоянно е сериозна към света и хората. Този метод кара Рибите да се усещат зле третирани и те считат Девата за безчувствена. Това още повече раздразва Девата – отрицателните страсти приключват в цялостен кръг.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР