Независимият вече депутат Радостин Василев отново гази закона, като шофира

...
Независимият вече депутат Радостин Василев отново гази закона, като шофира
Коментари Харесай

Радостин Василев шофира с катастрофирал джип

Независимият към този момент народен представител Радостин Василев още веднъж гази закона, като кара мощния си джип със счупено предно стъкло. Дни наред някогашният депутат от Има Такъв Народ, а по-късно и от Политическа партия паркира возилото си с тежък удар по стъклото.

От фотоси направени от кореспондент на Tribune.bg, джипът цяла седмица е в това положение. Личи също, че еърбегът е бил отварян, което приказва за сериозен удар и злополука. Какво тъкмо се е случило на този стадий не е ясно, само че Василев продължава да употребява автомобила и да идва с него на работа в Народното събрание. Предид спученото стъкло не е изключено джипът каран от Василев да е ударен от тежък предмет. 

По закон, даже и при леко пукване на предното стъкло, автомобилът не може да се кара, до момента в който не се отстранят нередностите.

Припомняме, че преди време излезе информация за друга злополука с присъединяване на Радостин Василев. Случката се разиграла на 9 януари 2021 година, когато депутатът блъснал възрастен човек. За да не попадне под прицела на закона, Василев купил автомобил за 3000 лв. на потърпевшия.  

Бившият министър навлиза в насрещното и удря колата на Красимир Генов, 58-годишен мъж от Червен бряг. Тежкият случай е потулен от полицията и прокуратурата в Плевен, заяви тогава уеб сайтът „ Неудобните “. Радостин Василев отхвърли няколко пъти да е взел участие в сходен случай, само че призна, че е ходил на курбан в потърпевшия Генов.  

Генов обаче приказва умерено по въпроса пред медията:

„ Той първо не го е подарил. Купи ми го, тъй като ме удари, блъсна ми другата кола. Правих някои неща по него, само че това е обикновено, въпреки всичко е остаряла кола – 2006 “, изясни индивидът.

 

 

 

 

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР