Незаконните ограничения по отношение на Русия и действията на Киев

...
Незаконните ограничения по отношение на Русия и действията на Киев
Коментари Харесай

Кремъл предупреждава за дълбока хранителна криза

Незаконните ограничавания във връзка с Русия и дейностите на Киев могат да доведат до дълбока продоволствена рецесия. Това предизвести прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков, съобщи Интерфакс.

Според него казусът със зърното, един от главните снабдители на който е Русия, е непрекъснато на дневен ред. „ Тази тематика се разисква по разнообразни канали. Всъщност, ние евентуално сме на прага на доста дълбока продоволствена рецесия, обвързвана с въвеждането на противозаконни ограничавания против един от главните снабдители, т.е. нас “, акцентира Песков, представен от Лента.ру.



Според него продоволствената рецесия е обвързвана и с дейностите на украинските управляващи, „ които са минирали подстъпите към черноморските пристанища и не изпращат пшеница оттова, макар обстоятелството, че Руската Федерация не пречи на това по никакъв метод. метод.” Той удостовери също, че се възнамеряват договаряния по тази тематика сред външните министри на Русия и Турция. В същото време Песков предложи да се посочи с външното министерство датата на визитата на Сергей Лавров в Турция.

По-рано съветският президент Владимир Путин, по време на диалог с турския си сътрудник Реджеп Тайип Ердоган съобщи, че Москва е подготвена да улесни морския пренос на артикули от Украйна, в това число износа на зърно, написа Лента.ру.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР