Незабавна оставка на новоназначения изпълнителен директор на Националната агенция на

...
Незабавна оставка на новоназначения изпълнителен директор на Националната агенция на
Коментари Харесай

Георги Кадиев поиска оставката на шефа на НАП

Незабавна оставка на новоназначения изпълнителен шеф на Националната организация на приходите изиска Георги Кадиев, някогашен зам.-финансов министър, в този момент лидер на Нормална страна и лидер на листата на Българска социалистическа партия в Стара Загора на идните парламентарни избори.

В профила си във фейсбук Кадиев разгласява част от инспекционен акт на някогашната компания на данъчния началник Румен Спецов, публикуван 70 дни откакто " Гранекс Трейдър " е продадена.

Проверка в обществени регистри на Национална агенция за приходите и Търговския указател демонстрира, че актуалният изпълнителен шеф на Национална агенция за приходите Румен Спецов е продал дяловете си в сдружението " Гранекс Трейдър " на 7 април, 2016 година Ревизионният акт е с дата 17 юни, 2016 година е и връчен на новия притежател Данаил Николов.

Според Кадиев сдружението е било в ревизионно произвеждане все още на продажбата на дяловете и по всяка възможност към този момент е имало и публикуван инспекционен отчет. 

" С огромна доза сигурност може да се твърди, че продажбата на дяловете е точно разследване на предстоящите резултати от проверката. В резултат на тези дейности компанията в никакъв случай не покрива отговорностите си и до ден-днешен дължи над 1.5 млн.лв. на Национална агенция за приходите ", написа Кадиев.

 
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР