Неймар определено може да изпрати изтичащата 2023 г. доволен. Той

...
Неймар определено може да изпрати изтичащата 2023 г. доволен. Той
Коментари Харесай

Причината, заради която Неймар пропусна тренировка на Ал Хилал

Неймар несъмнено може да изпрати изтичащата 2023 година удовлетворен. Той подписа мултимилионен контракт с арабския футболен клуб Ал Хилал, а тъкмо преди два дни стана татко за повторно.
 Неймар и Бруна Бианкарди ще стават родители
Голямата вест на Неймар

Футболистът ще е татко за повторно

Последното излиза наяве от изявления в персоналния профил на бразилеца в Instagram, както и в обява на актуалната му половинка Бруна Бианкарди. 29-годишната инфлуенсърка е родила момиченце на 6 октомври в частната болница Sao Luiz Star в Сао Пауло, Бразилия.

" Наша Мави пристигна, с цел да извърши животите ни. Добре пристигнала, дъще! ", се споделя в идентична обява в профилите на двойката. Тя е съпроводена от поредност фотоси, на които виждаме младите родители да прегръщат новороденото, да го къпят и да го повиват още в болничното заведение.

Бременността на Бруна не беше от най-леките, тъй като с 31-годишният футболист бяха разграничени за малко, а неговото име беше обвързвано с това на други дами. Инфлуенсърката обаче участва при приветстването му в, с което се опита да постави завършек на слуховете за връзките им.

Мави е първо дете за Бианкарди и второ за Неймар. Той има 12-годишен наследник Дави Лука да Силва Сантош от връзката си с Каролина Дантан, пишат Marca. Дави също се появява на някои от фотосите, като държи невръстната си сестричка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР