Невинен наглед скандал в Троян е завршил с кървава драма.

...
Невинен наглед скандал в Троян е завршил с кървава драма.
Коментари Харесай

Смърт след спречкване на Разпети петък в Троян

Невинен привидно скандал в Троян е завршил с кървава драма. Смъртоносно е бил намушкан 32-годишен мъж. Трагичният случай е станал на Разпети петък към 19,35 часа вечерта пред жилищен блок в ж.к. „ Христо Смирненски “, оповестиха през днешния ден от полицията.  След зародило сдърпване сред двама поданици на квартала единият от ят извадил нож и го забил във врата на противника си. Раненият е умрял на място, защото е бли обиден значим кръвносен източник.
  На мястото на случая неотложно са изпратени полицейски екипи. При осъществения е оглед на мястото на случая е било открито, че раненият мъжът е умрял на място. На врата му имало дълбока рана.
 След извършеното експресно следствие още вечерта е в райноното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Троян е бил арестуван за  24 часа 20-годишен юноша, обвинен в убийството.  По случая е образувно досъдебно произвеждане за ликвидиране, към този момент против незнаен причинител. Разследването продължава под наблюдението на Окръжната прокуратура в Ловеч.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР