Невиждано чудо сполетя пазарджишкото село Мокрище. Мистериозна фигура, напомняща образа

...
Невиждано чудо сполетя пазарджишкото село Мокрище. Мистериозна фигура, напомняща образа
Коментари Харесай

Чудо! Исус Христос се появи в небето над пазарджишко село

Невиждано знамение сполетя пазарджишкото село Мокрище. Мистериозна фигура, напомняща облика на Исус Христос се появи в небето. Мнозина имат вяра, че са съзрели Божия наследник и че това е някакво предсказание.

Необикновеното събитие е снимано от дама. По думите ѝ обликът се е появил против локалната черква Св. Св. Кирил и Методий. Фотосите с фигурата бяха оповестени в обществените медии и станаха причина за бурни полемики.

Някои виждат в това възвишен знак и се надяват посланието да е позитивно. Други считат, че това е игра на природата. Трети пък като че ли отхвърлят да видят фигурата в небето и настояват, че историята е пресилена.

Но не са малко и хората, които считат, че неслучайно обликът се е явил тъкмо пред локалния християнски храм. Черквата в Мокрище е издигната преди две години с даренията на локалните поданици, оповестява Дарик.

Миряните в този край желаят да се снабдят с черква още пред 90-те години на предишния век, само че чак през 2013 година започва акция, с която да бъдат събрани нужните за градежа средства.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР