Невиждан секс скандал тресе втори месец Козлодуй, научи агенция BulNews.

...
Невиждан секс скандал тресе втори месец Козлодуй, научи агенция BulNews.
Коментари Харесай

Секс скандал с детска учителка в Козлодуй

Невиждан секс скандал тресе втори месец Козлодуй, научи организация BulNews.
Атомната столица се клати от историята на детска учителка, която блестна на голи фотоси в общественото пространство. Кадрите са толкоз вълнуващи, че малцината, имали щастието да ги видят, още стенат в самотните зимни нощи.
 Секс скандал с детска учителка в Козлодуй

Разследване на медията ни откри, че към 40-годишната врачанка Д. И., която живее и работи в Козлодуй, е изпратила свои голи фотоси на нов почитател. Плейбоят изискал доказателства, че загорялата като забравена мусака хитруша има впечатляващи достолепия и ги получил.

 Секс скандал с детска учителка в Козлодуй

Веднага щом ги видял, той благородно ги популяризирал в интернет, с цел да могат повече мъже да се порадват на фотосите. На скандалните фрагменти госпожата демонстрира в наедрял проект своите достолепия, като на единия е театралничила по този начин, че да ѝ се вижда освен катеричката, само че и прилежащата хралупа.

За злощастие тези вълнуващи пози попаднали и на родители, чиито деца посещават детската градина, в която работи като учителка Д. И.. Каква обаче била изненадата им, когато открили, че една от голите фотоси е правена в самата забавачница, до момента в който малчуганите тичат в близост.
 Секс скандал с детска учителка в Козлодуй

Възмутени, майки на малчуганите, създали скандал на директорката за опорочаването на детското заведение и поискали палавата учителка да бъде уволнена. Според тях даскалицата била рискова като прегрял атомен реактор както за децата им, по този начин и за беззащитните им татковци. От мненията в обществената мрежа се схваща, че това към този момент се е случило.

Като оставим настрани скандалната фотография от забавачницата, останалите са много постоянно срещани при обмяната на преписка за секс. В този случай Д. И. е разведена и има право да живее както ѝ харесва. Проблемът е, че е майка на 17-годишна щерка, която евентуално не би се зарадвала да я види в толкоз откровени пози.
 Секс скандал с детска учителка в Козлодуй

Въпреки това тематиката с разголените фотоси втори месец вълнува крайдунавския град и даже има наддаване за самите фрагменти. Вероятно с днешната обява ще задоволим големия интерес към голото тяло на детската учителка и по този начин здравите мъже ще останат удовлетворени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР