Невероятните приключения на пловдивските павета от „Руски” и „6 септември”!

...
Невероятните приключения на пловдивските павета от „Руски” и „6 септември”!
Коментари Харесай

Фирма си взе тонове павета след ремонт и ги пусна за продажба

Невероятните завършения на пловдивските павета от „ Руски” и „ 6 септември”! Така може да се озаглави историята на тонове от гранитните остатъци, които евентуално са от Марково тепе. Абсурдно показаните разкази от строителни компании и бизнесмени, демонстрират по какъв начин десетки хиляди павета се оказват благосъстоятелност на компания, записана в община Баните, работила на булевардите „ 6 септември” и „ Руски”. Още по-нелепото е, че най-вероятно взимането на паветата е станало под носа на компанията реализатор на обектите „ Щрабаг”, а градските управляващи изобщо не се разбрали за цялата скица, написа " Трафик ".
Цялата история потегля от сигнал, че хълмове от павета са били изсипани в частен двор на новострояща се къща сред Марково и Първенец. Собственикът на парцела - предприемачът Алекс Долев съобщи, че паветата са купени от пловдивска компания, която съгласно него ги изкупувала от… Общината. Мъжът изясни, че си има всички нужни документи и фактури.

Търговецът на павета се оказа Мартин Руменов Алджиков, който е притежател на компания „ Мар Рум” ООД, записана в община Баните. Бърз взор във Facebook страницата на компанията се вижда по какъв начин техните машини работят по двата булеварда „ Руски” и „ 6 септември”. Те даже са увековечили по какъв начин няколко багера товарят земна маса, гарнирана с павета, в камионите регистрирани на „ Мар Рум”.
Всичко това се случва в интервала 2016-2018 година при изкопните работи по двата булеварда, като времето съответствува и с изказванията на кмета Иван Тотев по какъв начин градските управляващи пазят паветата на пловдивчани.

„ Нямаме контракт с сходна компания! Никога не сме ги чували – имаме си няколко подизпълнители, само че те не са от тях!”, сподели Алексей Алексиев, който е механически началник на обектите в Пловдив.


След това предприемачът Мартин Руменов, който смени внезапно позицията си за паветата.
„ Няма по какъв начин да ви кажа от кое място взимаме паветата – това е фирмена загадка. За това споделих, че са от бул. „ Руски “.Там и нямаше павета – беше асфалт. Купуваме ги от компания в Ямбол и имаме документи и фактури за тях “, изясни Руменов. След като се съгласи, че има павета под асфалта на „ Руски “, той сподели, че не е взел нито едно паве от пловдивските булеварди. Историята му била за пред съперниците.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР