Невероятната Лара Фабиан ще посети България на 16 декември. Световното

...
Невероятната Лара Фабиан ще посети България на 16 декември. Световното
Коментари Харесай

Лара Фабиан завладява София

Невероятната Лара Фабиан ще посети България на 16 декември. Световното й турне „ 50 “, което стартира тази година и ще продължи и през 2020, ще премине през „ Арена Армеец “. По време на обиколката Фабиан ще подари на своите почитатели незабравими страсти с най-обичаните си шлагери като „ Je T’aime “, „ Je suis Malade “ и „ Adagio “, както и песни от новия й четиринадесети албум „ Papillon “.

За турнето Лара пътува с огромен екип, в това число и с персонален готвач. Певицата съблюдава прецизна диета, която включва безглутенови храни и артикули без лактоза. За белгийската изпълнителка в деня на концерта й в София ще бъде приготвена органична и био храна и ще бъде обезпечено висококачествено френско шампанско.

С над 20 милиона продадени албума по света, Фабиан е най-успешната белгийска певица на всички времена. Тя е носителка на редица оценки, измежду които два пъти международната музикална премия за най-продаван реализатор от Бенелюкса, премия „ Felix “ за най-хубав женски реализатор, френската премия „ Victoires de la Musique “ и други.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР