Невена Цонева стигна до финала на втория сезон на Маскираният

...
Невена Цонева стигна до финала на втория сезон на Маскираният
Коментари Харесай

Невена Цонева: Излязох на сцената заради баща ми

Невена Цонева стигна до финала на втория сезон на " Маскираният артист ", само че се размина с успеха и приключи втора. Преди месец се разчу, че певицата е минала през персонална покруса по време на шоуто, само че все пак съвсем съумя да завоюва. На финала, след като маската на Булката падна, Маги Халваджиян си разреши да излезе на сцената и да разкрие детайлности по отношение на кошмара, през който е минала изпълнителката - загубата на татко й, който умрял след затруднения от Ковид. Продуцентът й благодари за професионализма:  " Тя имаше всички учредения на света, с цел да не пристигна. Ние бяхме подготвени за това, само че тя не се отхвърли. Съжалявам, трябваше да го кажа, знам какъв брой тежко ти беше в този миг, благодаря, че го преодоля. Излязох в памет на татко ти ".

Цонева не желае да разкрива детайлности, само че в ефира на Нова показа: " Не желая да разясня персоналния си живот. Ще кажа единствено, че този интервал ме научи на доста неща и ме построи, за жалост, точно поради това. Аз се веселя, че го направих, че излязох на сцената. Сторих го и поради татко си. Той е музикант. Благодарение на него започнах да пея. Първия път, когато излязох на сцената, трябваше да изпея ария на Глория и когато си чух гласа от уредбата, се шокирах и си седнах на масата ядосана, а татко ми доизпя песента ".

Относно прекарванията си в " Маскираният артист " Невена содели: " Това шоу е доста друго от всички формати, в които съм взела участие, тъй като е загадъчно, прикрито, можеш да си това, което не си, а това, което в действителност си мечтеш да си. Единственият дискомфорт е, че би трябвало да лъжеш. Не можах да измамя най-близките си. Алекс Раева се усети първа, че съм аз. Булката към този момент ми е прякор, викат ми " Булче ". Сраснах се с този костюм. Беше доста хубаво и това беше прекарване, а не просто присъединяване във формат за реклама ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР