Неуморимата Лена Бориславова отново напомни за революционния си плам.Някой бял

...
Неуморимата Лена Бориславова отново напомни за революционния си плам.Някой бял
Коментари Харесай

Революция от Лена! Мощен залп по Деси Радева

Неуморимата Лена Бориславова още веднъж подсети за революционния си жар.

Някой " бял хакер "  е хакнал страницата във Фейсбук на обединителя на нацията ( и на брачната половинка му) и гневно написа против образуването на постоянно държавно управление.
-->
За малко да си помисля, че президентът в действителност желае да има още свои служебни държавни управления и да няма постоянен бюджет.

Това пише Лена Бориславова от " Продължаваме промяната " на страницата си във Фейсбук, представена от Блиц.

" В прокуратурата работят като гневни - за 3 седмици свършиха повече работа в сравнение с за 3 години. Обявена е война на Народното събрание. Трябва да има правосъдна промяна. Време е.

Защото те могат да се схванат всеки миг или да си намерят сурогат, а ние отново ще би трябвало да сме по площадите или на избори ", написа тя.  " Докато в същото време … въZрожденските сили и радините безредици ще не престават да стресират против демокрацията. " Пиша това, осъзнавайки, че във втория мандат търсим поддръжка за кабинета точно от ГЕРБ, само че! най-малко за момента в този парламент след тези изборни резултати друго болшинство за правосъдна промяна няма.

След нови избори надали ще наподобява по-добре. Необходимо е постоянно държавно управление, което да се опита да реши проблемите на страната ", приканва тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР