Нестабилният политически живот в България, както и честите смени на

...
Нестабилният политически живот в България, както и честите смени на
Коментари Харесай

Никола Стоянов: Сменят се хора, без да има мотиви

" Нестабилният политически живот в България, както и честите смени на министри, оттова и честите смени на управлението на ДКК макар закона, е може би единственото, което не върви в Държавната консолидационна компания ", съобщи някогашният министър на стопанската система Никола Стоянов пред Българска национална телевизия.

По думите му която и да е частна компания, в случай че ѝ се сменя мениджмънтът през половин или една година, доста мъчно би се развивала.

" За месеците, които бях отпред на министерството, организирахме конкурс. Имаше определен съвет на шефовете, с петгодишен мандат, в този момент за жалост още веднъж се стартира остарялата процедура - без претекстове да се сменят хората. За последните 10 месеца, в които бях отпред, ДКК реализира това, че всички нейни дъщерни компании са на облага ", добави Никола Стоянов.

Той разясни, че до момента в който е бил отпред на комисията, която издава експортни разрешителни, не е издавано позволение за изнасяне на оръжие за Украйна. ВМЗ работи към момента чудесно, сподели още Никола Стоянов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР