Нещо старо, нещо ново, нещо назаем. Това поверие за късмет

...
Нещо старо, нещо ново, нещо назаем. Това поверие за късмет
Коментари Харесай

Сватбени поверия за старта на кабинета Янев 2

Нещо остаряло, нещо ново, нещо назаем. Това вярване за шанс от сватбите в Съединени американски щати и Англия съблюдава новият длъжностен кабинет, който се закле през вчерашния ден. И в случай че в предишното булката е носила „ нещо остаряло “, с цел да защищити себе си и бъдещите си деца от уроки и зли мисли, през днешния ден това е знак на приемствеността на рода – старинно украшение или различен предмет, който се предава през поколенията.

В кабинета " Янев 2 " 15 от министрите плюс премиера Стефан Янев са ни познати от предходното държавно управление. Така че няма да ни изненадат, а по-скоро ще продължат делата, които към този момент са почнали.„ Нещо ново “ - това е нужно, с цел да внесе оптимизъм за началото на бъдещото семейство. Новите министри са трима - Валери Белчев на финансите, Христо Алексиев - на превоза и Даниела Везиева на стопанската система.

„ Нещо назаем “ се взима от другар, който е щастливо женен. Този детайл има силата вълшебен да придвижи на новото семейство най-малко парченце от благополучие и насладата на притежателя. В тази роля е Христо Алексиев - той бе препоръчан от партията на Слави за транспортен министър в първия вид за кабинет отпред с Николай Василев.

За първи път в историята на България един длъжностен кабинет предава властта на различен длъжностен.

" Имаме наследени проблеми, които са неизпълними, какъвто е въпросът с неизплатените средства в строителния отрасъл. Имам възприятието, че това е заложено преднамерено, с цел да се случи по време на служебния кабинет. Същото е и в енергетиката. Ще е мъчно без парламент, само че ще се оправим ”. Това разгласи при започване на първото съвещание на Министерски съвет министър председателят Стефан Янев. Той предизвести министрите, че предстоят тежки месеци.

„ Ако работим както до момента, ще успеем да държим системите постоянни ”, сподели още Стефан Янев. И благодари на Кирил Петков и Асен Василев, които бяха министри в предходния длъжностен кабинет, само че отхвърлиха присъединяване в новия, с цел да се включат в идните парламентарни избори на 14 ноември.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР