Несъобразена маневра за изпреварване, предприета от 62-годишния водач на опела,

...
Несъобразена маневра за изпреварване, предприета от 62-годишния водач на опела,
Коментари Харесай

Безумна и смъртоносната маневра е причина за жестоката катастрофа край Баня

Несъобразена маневра за изпреварване, подхваната от 62-годишния лидер на опела, при която починаха той, брачната половинка му, щерка им и млад мъж нощес край Баня, е причина за тежката злополука, сочат данните на следствието.

Под надзора на пловдивската окръжна прокуратурата се прави досъдебно произвеждане за кървавия случай, оповестиха от държавното обвиняване.

Както стана ясно, на 21 май към 18,30 часа на основния път Пловдив-Карлово, в сектора край Баня, се движели три автомобила - „ Опел " със софийска регистрация, „ Фолксваген Голф " и „ Дачия ". И трите коли пътували на правата права към Карлово. Опелът, ръководен от 62-годишния Георги Ч. се е блъснал в крайпътно дърво. В резултат на това са починали двама брачната половинка му Иванка на 55 година, щерка им Евгения Ч. на 33 година и млад мъж Ивелин М., също на 33 година, който пътувал с тях.

Разпитани са очевидци на случая. Водачите на другите два автомобила - " Фолксваген Голф ", ръководен от Илин Л., на 21 година, и на " Дачия " - Искро Д., на 42 година, са тестване за алкохол и опиати, като пробите им са негативни. Те са дали и кръвна проба за проучване. Същите спомагат на следствието.

По досъдебното произвеждане са назначени съдебномедицински и химически експертизи, като следва да бъде назначена и автотехническа експертиза. И в този миг не престават дейните дейности по следствието, настояват от прокуратурата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР