Непростими предателства и още мистериозни разкрития очакват зрителите в следващите

...
Непростими предателства и още мистериозни разкрития очакват зрителите в следващите
Коментари Харесай

Калин на тест с детектор на лъжата в Братя

Непростими изменничества и още мистериозни разкрития чакат феновете в идващите епизоди на „ Братя “ тази седмица по Нова. Напълно обезверен от житейските удари, които му се стовариха в последно време, контрольор Йосифов вижда, че целият стрес води до неточности от негова страна. С типичната си аналитичност той стартира да се съмнява даже и в своите лични дейности. Оказва се, че не е единствен. Черкезов го следи изкъсо и ревизира професионалните му стъпки и решения. Калин е наясно със загубата на доверие, която самичък е предизвикал, само че не знае по какъв начин да се измъкне от заплетената обстановка. Инспекторът е подложен на детектор на лъжата и е мощно обезпокоен за изхода от него. Какво ще покаже полиграфът и по какъв начин ще рефлектират резултатите от него върху по-нататъшното следствие по случая „ Донков “?

Готова на всичко, с цел да раздели Лора и Драго, Юлия Опланчик търси съдружници, които биха могли да й оказват помощ за нейния остроумен проект. Разглезената милионерска щерка стартира да шпионира майката на обичания си. Тя пробва непременно да се запознае със Снежа и да я завоюва някак на своя страна. Дали ще успее да се добере до нея и какво е възнамерявала, с цел да я въвлече в своята рискова игра?

Провокирана от изразените съмнения на Драго, Лора следи Юлия все по-внимателно, с цел да ревизира версията му, че у хубавицата има нещо подозрително. Лора неколкократно подлага новата си другарка на тест и се надява по този метод да разбере дали момичето крие нещо от нея. Как ще се оправи Юлия с инспекцията и какви заключения ще си направи Лора?

Черкезов все по-често посещава организацията на Ива поради организацията на празненството по случай рождения му ден. Те откриват, че имат общи ползи и даже им е доста занимателно дружно. Какви са същинските планове на служителя на реда, какъв непредвиден подарък ще й направи и по какъв начин Ива ще одобри неговата изненада?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР