Неприятна вест за клиентите на една от големите български банки.Мобилните

...
Неприятна вест за клиентите на една от големите български банки.Мобилните
Коментари Харесай

Много неприятна вест за клиентите на голяма българска банка

Неприятна новина за клиентите на една от огромните български банки.

Мобилните приложения ОББ няма да са налични за към дни, съобщи Sofia24.bg

Ето какво оповестиха от банката: 

Уважаеми клиенти, 

Бихме желали да Ви осведомяваме, че за възстановяване на качеството на нашите услуги в периода от 17 часа на 10.05.2024 година до 23 часа на 12.05.2024 година мобилните приложения ОББ Мобайл и КBC Mobile Bulgaria, както и онлайн банкиранията ОББ Онлайн и KBC Online Bulgaria няма да бъдат налични.

Това значи, че ръчното разпореждане на преводи и заплащания сред лични сметки и към трети страни ще бъде лимитирано. Ето за какво Ви съветваме да извършите спешни заплащания преди 17 часа на 10.05.2024 година, или да ги наредите с бъдеща дата на изпълнение - по този начин те ще се осъществят автоматизирано и безпроблемно. За Ваше улеснение в посочения интервал е целесъобразно да планирате задоволително средства по своите сметки с дейни карти към тях. 

В допълнение, имайте поради, че в петък, 10.05.2024, клоновете ни ще бъдат отворени за Вас до 17 часа и няма да бъдат отворени през почивните дни. 

Бихме желали да Ви уверим, че всички интервенции с карти – изтегляне и внасяне на банкомат, заплащания в магазинната мрежа на ПОС терминали и онлайн покупки, потребление на цифрови портфейли - ще бъдат напълно налични. Tези Ваши преводи ще бъдат отразени в първите работни дни след уикенда 11-12 май 2024.  

Извиняваме се за породеното стеснение! "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР