Неприлично политическо предложение отказал актьорът Петър Антонов. Звездата с емблематична

...
Неприлично политическо предложение отказал актьорът Петър Антонов. Звездата с емблематична
Коментари Харесай

Защо Петър Антонов отказа на Командира място в ДСБ

Неприлично политическо предложение отказал артистът Петър Антонов. Звездата с емблематична роля в паметния филм " Писмо до Америка " разкри, че през 2005 година е бил поканен от Иван Костов да се причисли към ДСБ. Това се е случило след грандиозния концерт " За мощна България ", който събра тогава Валди Тотев, Богдана Карадочева, Ъпсурт, Хилда Казасян, Стоян Михалев и Белослава. Антонов обаче отклонил поканата, заяви Лупа.бг..

" Няма да вляза в политиката, до момента в който не се появи партия, която да сложи културата преди всичко в програмата си. Сега няма такава ", отсече артистът. Той е на мнение, че българинът генерално е неприятен и би трябвало да се дешифрова целият му чип и да се размени с нова формула, с цел да се промени и политиката и да се появи " някакво възприятие за нормалност ".

След пребиваването си в Италия няколко години като част от школата на великия Микеле Плачидо, в този момент артистът работи у нас. Скърби надълбоко за починалата Татяна Лолова. " Беше измежду най-любимите ми. Трябва да се поучим от нея. Да греем, да сме естествени ", прикани Антонов. И пред Нова тв разкри, че скоро е изгубил майка си.

За Италия той споделя, че сега там са в страшна рецесия, цените порастват стремглаво, заплатите на италианците не помръдват, нарастнали са и самоубийствата в страната. А здравната рецесия у нас била слаба в съпоставяне със протичащото се на Ботуша.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР