Непотвърдени съобщения, намекващи за потенциално сътрудничество между финтех компанията Revolut

...
Непотвърдени съобщения, намекващи за потенциално сътрудничество между финтех компанията Revolut
Коментари Харесай

Цената на меме криптовалута скочи с над 30% след слухове за листинг на Robinhood и Revolut

Непотвърдени известия, намекващи за евентуално съдействие сред финтех компанията Revolut и приложението за безкомисионно брокерство Robinhood, с меме монетата BONK, провокираха внезапен скок в цената ѝ.

След значимият скок на цената от 32% предходната седмица, означи по-нататъшно нарастване през нощта, което изстреля цената му до многоседмичен връх.

Този скок последва слуховете , които се разпространяваха в интернет и които допускаха, че меме монетата скоро може да бъде записана в Revolut и Robinhood.

Според тези клюки финтех колосът има намерение да предложи BONK на голямата си потребителска база от над 38 милиона клиенти по целия свят.

Освен това се приказва за евентуална самодейност “ “, подкрепена с бюджет от $1.2 милиона, ориентирана към разширение на потребителската общественост на BONK.

Ако бъде осъществена, тази акция би могла да притегли до 500,000 нови консуматори към екосистемата на BONK. Изключително значимо е обаче да се означи, че самодейността към момента чака утвърждение от BONKDAO, децентрализираната самостоятелна организация, която движи меме монетата.

Ако приемем, че това партньорство се реализира, BONK ще би трябвало да се възползва единствено от едвам 1.3% от потребителската база на Revolut, с цел да реализира задачите си. Въпреки това не е издадено публично удостоверение, което да удостовери слуховете към листването и партньорството с Revolut.

Струва си да се означи, че приемането на BONK от тези стандартни тържища може да има обилни последствия за по-широката екосистема на Solana, защото сходна интеграция би могла евентуално да укрепи SOL .

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР