Неотдавна Ники Илиев реши да смени ролите - актьорът стана

...
Неотдавна Ники Илиев реши да смени ролите - актьорът стана
Коментари Харесай

Ники Илиев: Когато умра, заглавието ще бъде Живата легенда почина

Неотдавна Ники Илиев реши да " смени функциите " - артистът стана режисьор. Той осъществя няколко сполучливи кино плана, а в този момент режисира сериала " Братя " по Нова телевизия. Освен това, когато не е на режисьорския стол, Ники се изявява като учител в Нов български университет, където преподава кинорежисура на 183-ма студенти, осведоми life.dir.bg.

" Работя в тази сфера и фотографирам нон-стоп. Виждам трендовете и настоящите промени в техниката и похватите непрекъснато. Сега е малко комплицирано с онлайн лекциите, само че самият факт, че множеството от студентите участват, идвайки още веднъж и още веднъж, ме удовлетворява и ме кара да желая да ги стимулирам още повече ", споделя той.

Ники е роден на 10 октомври 1981 година в София, а известността го застига още в гимназията, когато става водещ на " Мело ТВ Мания " по Канал 1. Оказва се, че в тази роля е попаднал напълно инцидентно, освен това изпълнявайки задача, предоставена му от Ники Кънчев, при който по това време е работил за малко в Darik Radio.

" Бях в едно заведение, където трябваше да върша репортаж за група " Контрол ". Изведнъж при мен пристигна някакъв човек, който се показа като режисьор на " Мело ТВ Мания ". Той ми сподели, че желае да бъда водещ на предаването ", споделя пред Dir.bg звездата от " Завръщане ".

Макар и без опит, той се явява на пробите, а останалото е ясно...

" Останах там в продължение на шест години, което от една страна бе добре, от друга обаче бе прекомерно дълго ", споделя Ники.

От оня миг насам лицето му стартира да се появява все по-често по малкия екран, а няколко години той прави и първите си стъпки като артист, вземайки присъединяване в " Забранена обич ", в който се превъплъщава в облика на един от основните настоящи герои Мартин Константинов. Ограниченият надзор, който хората пред камера имат над снимачния развой, е нещото, предиздвикало го да стартира основаването на свои филми.

След премиерата на втората му лента, " с цел да го изложат оптимално, карайки го да се усеща неловко и неуместно ", на всички места го показват като " Жива легенда ".

" Когато умра, заглавието несъмнено ще бъде " Живата легенда " умря ", или нещо такова ", споделя през смях той пред изданието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР