Неочаквано признание направи Камелия Тодорова три месеца преди своя 68-и

...
Неочаквано признание направи Камелия Тодорова три месеца преди своя 68-и
Коментари Харесай

Камелия Тодорова още търси сродна душа

Неочаквано самопризнание направи Камелия Тодорова три месеца преди своя 68-и рожден ден, който ще чества на 21 януари. Джаз примата показа, че даже на тази възраст към момента търси сродната си душа и не е изгубила религия, че ще я открие. Всички мъже в живота й досега са изчезвали ненадейно и без предизвестие. Въпреки това певицата има вяра, че най-хубавото в любовта към момента е пред нея.

Камелия Тодорова никога не може да се оплаче от отегчителен любовен живот. Но въпреки и трогателен и забавен, той не е бил благополучен. Всички истории в него завършват с трагична разлъка и все пак до през днешния ден певицата чака да срещне индивида, в който ще открие същинското благополучие.

Първата огромна обич в живота си звездата среща още до момента в който учи в Техникума по вътрешна архитектура и дървообработване в София. Това е Жоржян Банов – барабанистът е „ Сребърните гривни ” – една от първите рок групи в страната ни. Покрай него бъдещата изпълнителка осъзнава, че желае да се занимава с музика. Преди това считала да става интериорен дизайнер. Заради гаджето си стартира да учи интензивно солфеж и потегля по пътя си към сцената. Но ненадейно барабанистът изчезва от живота й. Заминава за концерт в Източна Германия и повече не се връща у нас, описа Камелия пред Би Ти Ви.

Сценарият с изгубването стартира да се повтаря с мъжете в живота й. Случва се с индивида, за който за първи път се омъжва. „ И той отиде в чужбина ”, спомня си певицата. Двамата са женени единствено година, само че преди този момент живеят дружно още осем. И все пак той й обръща тил, с цел да емигрира. Когато и този мъж потъва вдън земя, звездата не се отчайва. Просто среща третия – Майкъл Кунстман, с който усеща, че е време и за нейното лично „ изгубване ”.

Камелия се среща с Майкъл на интернационален фризьорски конгрес в Солун, който би трябвало да открие. Това става през 1983 година Кариерата на българката е във напредък. Тя е направила огромни шлагери, спечелила е „ Златният Орфей ”, снимала е кино лентата си със Стефан Данаилов „ Търновската кралица ” и е определена да играе основна роля в лента с интернационално присъединяване, разказваща за живота на Виктор Юго. Героинята й е брачната половинка на огромния публицист. В Гърция обаче Камелия среща Майкъл и се влюбва в него. Той й споделя, че в случай че не избягат дружно незабавно, надали ще имат втори късмет. Родната звезда има един час, с цел да направи своя избор – остава в България, където е целият й живот, или се хвърля в незнайното с индивида, в който е влюбена. Тя избира второто. Година по-късно в Мюнхен ражда двете си дъщери от Майкъл – близначките Мириам-Ребека и Рахел-Лилия.

В продължение на няколко години Камелия живее с вярата, че всичко в фамилията й наред. След рухването на комунистическия режим обаче взема решение да се върне в България. В началото на 90-те години на предишния век връзките й с Майкъл стартират да се утежняват. Той я убеждава да извършва в родината си музика, с която хората не свързват името й, и й основава имидж, който тя не може да одобри. Българската й аудитория е разочарована и певицата усеща това отчаяние. Двойката стартира да постоянно да се кара. В същото време Майкъл се среща с „ приятелки ”, както се показва Камелия, с които възнамерява основаване на личен бизнес. Публична загадка е, че става въпрос главно за една „ другарка ” – продуцентката Саня Армутлиева, която към оня миг е на към 20 години. Майкъл я избира за своя партньорка и „ просто изчезна ”, спомня си Камелия.

Певицата идва в България, с цел да прави турне, с което да промотира собствен албум. С нея идват и дъщерите й, сякаш за лятната почивка. Планът е в края на лятото бащата също да дойде, с цел да прибере дамата и децата си, които би трябвало да тръгнат на учебно заведение от 1 септември. Той обаче по този начин и не се появява. Както предходните двама мъже в живота на джаз примата, просто изчезва. „ Видяхме го чак по Коледа в София ”, връща лентата Камелия. Тя и двете й дъщери засичат Майкъл инцидентно в една от уличките край НДК. Певицата е завела девойките там, с цел да им купи плюшени играчки за празника. Когато вижда татко им в кола край отсрещния тротоар, той слиза от автомобила, отива при фамилията си и споделя на немски език: „ Ох! Любов моя! ”. Това е краят на връзката сред певицата и бащата на двете й дъщери. Тя остава сама в България – без мъж, без пари и без работа. Налага й се да стартира живота си от нулата. В същото време Майкъл я упреква, че го е предала. До през днешния ден Камелия не може да си изясни смисъла, който е влагал в тези думи.

Вместо обаче да оплаква нещастната си орис, тя стартира да търси работа. Тъй като концерти по това време се вършат извънредно мъчно, а и не разполага с пари, с цел да заплаща на музиканти, взема решение да работи в заведение. От години познава притежателя на един от хитовите тогава софийски клубове, който й дава опция да пее на неговата сцена. Постепенно изпълнителката намира нови музиканти, с които да работи, основава нов репертоар и съумява да възроди кариерата си. Днес тя се радва на порасналите си дъщери, които сама е отгледала и към този момент имат лични деца. Но към момента не може да се похвали, че е разкрила мъж, който да я направи щастлива. „ Човек сякаш се учи от грешките си, само че аз дублирам своите ”, прави равносметка джаз примата Но не се отчайва. „ Въпреки всичко аз имам вяра! И на тези години имам вяра, че ще открия сродната си душа! ”, споделя тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР