Необичайно предложение за брак разтопи сърцата на стотици, ако не

...
Необичайно предложение за брак разтопи сърцата на стотици, ако не
Коментари Харесай

Мъж предложи брак на приятелката си и на... нейното куче

Необичайно предложение за брак разтопи сърцата на стотици, в случай че не и на хиляди, романтици и кучкари в обществените мрежи.

23-годишен американец изненада приятелката си с предложение за брак, което обаче бе отправено и към кучето им Мая, написа в. Miami Herald.

23-годишната фотографка Дариън Гецингер усетила, че нещо ще се случи, когато приятелят ѝ Раян Балфор не ѝ разрешил да остави кучето им Мая вкъщи.

"Наистина ли искаш да я вземем с нас? Тя е малко откачена и щура, а до там имаме 4 часа път с кола ", попитала тя. А той изрично дал отговор: "Да! Много, но доста е значимо и тя да е с нас. "

Връзката на Дариън и Раян почнала преди 7 години и все пак двамата нямали доста общи фотоси. Ето за какво решили да си подарят красива фотосесия измежду природата.

Около 45 минути след началото на фотосесията Раян ненадейно паднал на колене и предложил брак на своята обичана. Тя по този начин се развълнувала, че се разплакала. Но Раян не бил завършил. Той се обърнал към фотографа и му споделил да не стопира да снима, тъй като е приготвил още една изненада.
Той се изправил, отишъл до кучето Мая, още веднъж паднал на колене и измъкнал блестящ, розов диамантен нашийник от чорапа си.

 "Правя предложение и на теб ", споделил той на кучето и сложил нашийника към врата му.

Снимки от сантименталния миг и роман за случилото се, Дариън разгласила във Фейсбук групата Dogspotting Society. Публикацията ѝ била харесана от над 5000 души, а повече от 300 консуматори я споделили на персоналните си страници или в разнообразни групи.

Сега тримата са се заели с подготовката на сватбата, която сигурно ще е невероятна и необикновена.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР