Немски полицаи повалиха мъж след „съобщения за заплаха от бомба“

...
Немски полицаи повалиха мъж след „съобщения за заплаха от бомба“
Коментари Харесай

Извънредно! Стрелба след крясък "Аллах акбар!" на летището във Франкфурт ВИДЕО

Немски служители на реда повалиха мъж след „ известия за опасност от бомба “ на летището във Франкфурт. Терминал 1 на летището е евакуиран поради зарязан багаж.

На фрагментите се виждат въоръжени офицери, обграждащи мъж, до момента в който всички пасажери са изкарани пред летището, жп гарата също е затворена.

Съобщение на летище Франкфурт в туитър гласи: „ Поради продължаваща полицейска интервенция на летище Франкфурт сега са затворени елементи от Терминал 1, районната жп гара и преходът до гарата.

Пътниците се приканват да следват инструкциите на личния състав за сигурност.



Заради акцията може да има закъснения в оперативния развой. Поради това пасажерите се приканват авансово да ревизират положението на полета на уеб страницата на самолетната компания. “

Федералната полиция проверява случая, оповестяват от летище Франкфурт.



„ Предвид продължаващото полицейско следствие на летище Франкфурт, бихме ви помолили да се въздържате от спекулации и да вършиме
несъответствуващи мнения за случая, както и да публикувате видеоклипове.



Ще Ви осведомяваме незабавно щом получим актуализации от управляващите “, гласи още известието в Туитър.

Според очевидци мъж е оставил куфар пред паспортния надзор на Терминал 1 и извикал „ Аллах Акбар “. Това удостоверява и представителят на федералната полиция. Мъжът, за който се счита, че е скитник, и втори обвинен - жена, са задържани малко след гонка на летището.

Превод БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР