Нека видим какво символизира белият, появявайки се в съня. Проучванията

...
Нека видим какво символизира белият, появявайки се в съня. Проучванията
Коментари Харесай

Бял кон в съня? Какво символизира

Нека забележим какво символизира белият, появявайки се в съня. Проучванията демонстрират, че сънищата, в които участват коне са постоянно срещани и е по-вероятно те да бъдат сънувани от дами.

Белият кон вещае благополучие и наслада, тъй че в случай че го сънувате, скоро ще постигнете триумфи, които ще ви донесат задоволство. Той символизира чистотата, невинността, просветлението. Като цяло, конете са израз на нашата половост. Ето за какво, белият кон в съня би могъл да се появи, в случай че изпитвате някакъв проблем в полово отношение като знак, че скоро ще го преодолеете.

Точно в контрастност с него, черният кон предизвестява за неприятности. Той ви дава знак, че към вас има нещо отрицателно, което би трябвало да превърнете в позитивно. Вероятно, ви следва да сбъркате някъде или пък пробвате да се насилите да вярвате в нещо, което просто не си коства.

Черният кон би могъл да значи и че най-сетне сте оставили предишното, и сте подготвени да продължите към бъдещето и смяната. Ако говорите с черен кон, това е знак, че би трябвало да се вслушате във вътрешния си глас. Той се пробва да ви предизвести за нещо.

Ако сънувате, че на пътя ви се изпречва кон или го пресича, то той се пробва да ви покаже, че сте поели в неверна посока. Трябва да се поправите, тъй като единствено по този начин ще се справите с проблемите, които са ви наобиколили сега.

 хубав бял кон

Ако залагате на кон в известните конни надпревари, това значи, че сте уверени в риска, който ще поемете в името на бъдещите си триумфи. Внимавайте да не се неуспехите обаче, в случай че загубите, то би трябвало да измененията нещо в метода си.

Ако яздите кон, това значи, че се движите стремително напред към фантазиите и задачите си. не се страхувате да застанете очи в очи с проблемите и да се отървете от тях.

В случай че сънят ви е обвързван с рухване от кон, това би могло да значи, че сте изгубили контрола върху живота си. Трябва да спрете и да помислите за миг, тъй като поради прибързаността си, не можете да осъществите проектите си.

Умиращият кон подсказва компликации и провокации, които скоро ще срещнете по пътя си. Изключително значимо е да се изправите пред тях.

Мъртвия кон е знак за безсилие и безумни старания, които сте вложили в другарство, работа или връзка, която не си коства. Той би могъл да ви подсказва, че би трябвало да се откажете и да продължите напред.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР