Нежелателно е да се започват нови мащабни дела. По-добре е

...
Нежелателно е да се започват нови мащабни дела. По-добре е
Коментари Харесай

Везни, заслужавате да се позабавлявате! Вълнуващ ден очаква Рибите

Нежелателно е да се стартират нови огромни каузи. По-добре е да продължите да решавате настоящи проблеми или да стартирате дребен план.

Овен – Това е ден, който даже може да ви отегчи малко, тъй като ви приканва да бъдете учтиви, с цел да спечелите благоволението на другите. Може би би трябвало да деянията самообладание или най-малко да имате поради, че това не е най-хубавото време за терзания.

Телец – Искате да сте свободни, само че отговорностите ще останат неизпълнени. Може даже да загубите някои преимущества, от които сте пропуснали да се възползвате. Важно е да бъдете рационални и в случай че видите, че се изнервяте, пробвайте се да се успокоите.

Близнаци – Вие сте в добра форма и това не е малко. Да бъдете по-търпеливи във всяка обстановка е ужасно и може да ви помогне да не смесвате нещата прекалено много. Може да се почувствате сюрпризирани в избрани обстановки.

Рак – Може да видите доста от обстановките, които ви разстройват, като провокации, предопределени да ви изправят на крайници. Важно е да запазите успокоение, само че не както нормално с доста нервни паузи, а твърдо, индиферентно успокоение.

Лъв – Денят е доста подобаващ да си починете или в случай че това не е допустимо, най-малко да си позволите и да си осигурите престояване в по-спокойна атмосфера. Също по този начин може да съберете цялото семейство на вечеря или да излезете с другари.

Дева – Това е ден, който можете да смятате за елементарен, в случай че се погрижите да го извършите подобен за себе си. В допълнение към това, което към този момент знаете от опит, би било добре да не настоявате прекалено много за избран метод на правене на нещата.

Везни – Предстои ви ден, в който имате повече независимост на избор и придвижване, заради което би било добре да изберете по-спокойно движение във всичко и оптимистичен метод към всеки проблем. Днес е добре да прекарате малко време с другари. Вие заслужавате да се позабавлявате!

Скорпион – Това е ден, който може съществено да подложи на тестване вашето самообладание и доброжелателност. Разбира се, за предпочитане е да останете общителни във всяка обстановка, само че през днешния ден ще ви бъде по-трудно да запазите това отношение.

Стрелец – Може да не харесвате интензивността на избрани моменти, само че би било по-добре да се опитате за възобновяване на салдото. Да се ядосвате няма да ви помогне, няма да е от изгода и за близките.

Козирог – Изобщо не е подобаващото време за радикални реакции или взимане на значими решения. Възможно е да изпуснете нервите си тъкмо когато имате най-голяма потребност да запазите хладнокръвие и това да скапе спокойствието ви.

Водолей – Денят може да си го оформите по ваш усет. Необходим е градивен метод, даже в сложни обстановки. Би било добре да отделите малко повече време, с цел да разплетете възлите, които сами сте основали и да опростите избрани проекти, решения или настройки.

Риби – Днес може да има огромно неспокойствие в разнообразни области на живота, както в сантименталната сфера, по този начин и в приятелския кръг. Ако съумеете най-малко частично да запазите вътрешния си мир, ще се справите с провокациите на деня без доста старания.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР