Неизвестни засега лица са се опитали да запалят офиса на

...
Неизвестни засега лица са се опитали да запалят офиса на
Коментари Харесай

Oпитаха се да запалят офиса на ГЕРБ в Ямбол

Неизвестни към този момент лица са се пробвали да възпламенят офиса на ГЕРБ в Ямбол. От локалната организация дефинираха случилото се като вандалски акт.

Входната врата на офиса на ГЕРБ е полята със запалима течност и възпламенена сред 2 и 3 часа тази нощ. Нанесени са вреди по постройката и входа на офиса. Огънят не е съумял да навлезе във вътрешността в помещението. Оглед на мястото и на вредите е осъществен от органите на Министерство на вътрешните работи и следствието. Иззети са материали. Случаят се проверява, се споделя в прессъобщението от централата на партията в Ямбол.

"ГЕРБ-Ямбол изрично осъжда този вандалски акт. И заявяваме, че сходни похищения опонират на правилата на правовата страна и връзките в нашето общество ", съобщи ръководителят на Общинското управление на Политическа партия ГЕРБ-Ямбол Александър Стойков и добави, че "ако някой желае ГЕРБ да се опасява, това няма да стане. Ще продължим да работим за поетите задължения и реализирането им на локално равнище. "

"Дали е политическа провокация, вандалщина или нещо друго ще открият органите на реда. Иззети са записите от камерите на постройката. Надяваме се причинителят бързо да бъде открит ", сподели още Стойков.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР