Негативното влияние на свекървата понякога е пагубно. Не бива да

...
Негативното влияние на свекървата понякога е пагубно. Не бива да
Коментари Харесай

Никой не бива да застава между двама души, които се обичат

Негативното въздействие на свекървата от време на време е пагубно. Не бива да се меси в живота на децата и да унищожава любовта им.

Има хора, които посредством дейностите си вгорчават живота на останалите. Разбира се, такива хора срещаме на всички места – в работата, измежду приятелите, даже на гишето в банката. Но по какъв начин да постъпите, в случай че този човек живее в къщата ви?

Много двойки се разпадат поради дейностите на майките. Свекърва, която не обича и не почита снаха си, няма положителни усеща и към личния си наследник, несъмнено. Ако ги имаше, тя сигурно нямаше да подлага снаха си на дълга поредност от премеждия и унижения и всичко това единствено, тъй като е свекърва и счита, че е права. Тъжно е, че свекървите унищожават браковете на синовете си без скрупули. Те унищожават освен брака, само че и животи, души, очаквания.

Негативното въздействие на свекървата от време на време е по-силно от прекъсването на виталните функционалности.

Родителите на младоженеца се опълчиха на бъдещата снаха, не че имаха защо да я упрекват. Момичето искаше да се откаже от сватбата. Те възразиха. Те бяха споделили на света, че синът им ще се ожени. Младите се разбираха, беше им добре дружно.

Родителите считат, че знаят кое е най-хубавото за детето им, отгледали са го, споделят, че го обичат, макар че обстоятелствата демонстрират противоположното. Решени да се отърват от неговата „ недостойна “ брачна половинка, макар че не беше минал месец, откогато се заклеха в никакъв случай да не се намесват в живота им, откогато бяха дали обещание на сина си, че ще го оставят да живее живота си както откри за добре.

Те изгониха снаха си, без даже да попитат личния си наследник. Унижена и неразбрана от никого, дамата събра багажа и си потегли. Надяваше се, че мъжът й ще я последва. Но родителите му се намесиха и тук.

И по този начин приключи една любовна история, която можеше да бъде разказвана на внуците.

Вижте още: Нямам време за подправени другари

Съпругът би трябвало да се грижи за жена си, а не да слуша своята майка. В последна сметка тя ще бъде до него до края на живота си. Мъжът не трябва да разрешава майката на децата му да бъде унижена и изгонена.

Когато мъжът се ожени, дамата става негово семейство, само че това не значи, че той ще не помни за своите родители. Ако сте го отгледали вярно, той ще се оправи самичък. Голям грях е да се намесвате принудително сред двама души, които се обичат. В последна сметка ще си платите. Всичко се заплаща в този живот! Не унищожавайте любовта, тъй като с нея унищожавате души и то не кои и да е души, а тези на децата ви.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР