Недоволство срещу почетната Златна палма“, която филмовият фестивал в Кан

...
Недоволство срещу почетната Златна палма“, която филмовият фестивал в Кан
Коментари Харесай

Скандал в Кан с почетната палма на Делон

Недоволство против почетната „ Златна палма “, която филмовият фестивал в Кан ще връчи на Ален Делон, бележи последните дни преди старта на 72-ото издание на кинофорума. До това се стигна, откакто придвижването „ Жените в Холивуд “ (Women and Hollywood) се възпротиви на оповестеното в средата на април решение на уредниците да наградят фамозния френски артист и режисьор.

``
реклама

Организацията, бранеща правата на нежния пол в киноиндустрията оттатък Океана, застана твърдо срещу Делон поради негови мнения и дейности, свързани с дискриминация, написа Монитор. Разочарована съм от фестивала в Кан поради желанието да награди човек с такива отблъскващи полезности написа основателката на „ Жените в Холивуд “ Мелиса Силвърстийн, като акцентира още, че Делон обществено признавал, че е удрял дами, взел участие е в расистки организации и е обявявал, че това да бъдеш гей е „ срещу законите на природата “.

„ Филмовият фестивал в Кан е предан на това да дава многообразие и последователност. Награждавайки господин Делон Кан награждава и тези отблъскващи полезности “, добавя още Силвърстийн. Връчваме този приз на Ален Делон, тъй като той е именит артист и е част от историята на Кан. Правим го по същия метод, по който го направихме за Клинт Истууд, Уди Алън и Агнес Варда. След Жан-Пол Белмондо и Жан-Пиер Лео, за нас беше значимо да отпразнуваме и иконата Ален Делон “, безапелационни са от фестивала пред сп. Variety. Самият артист отхвърля коментар по тематиката.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР